Συνάντησαν τ΄αστέρια (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντησαν τ΄αστέρια (βίντεο)

Στη πλατεία Γεωργίου και τις παράλληλες εκδηλώσεις του «Λουξ Cup 2015» βρέθηκαν οι Μόμιρ Ίλιτς, Αλέξης Αλβανός, Λαμπρίνα Τσακάλου και Μαρία Χατζηπαρασίδου. Ένα ποτάμι χαράς και γέλιου «πλημμύρισε» το κέντρο της Πάτρας μεταφέροντας το θερμό κλίμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων χάντμπολ(Παμπαίδων Β΄, Παγκορασίδων Β΄, Μίνι) από τα γήπεδα στην «καρδιά» της πόλης.

Η Πάτρα «ζωντάνεψε» από τις χαρούμενες φωνές των μικρών αθλητών που με τους προπονητές και τους συνοδούς τους ξεχύθηκαν στην πόλη, στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκδήλωσης που είχε προγραμματίσει η οργανωτική επιτροπή του
«Λουξ Cup U13», το οποίο ολοκληρώνεται την Πέμπτη το μεσημέρι με τη φαντασμαγορική τελετή λήξης που θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. «Δημήτριος Τόφαλος» επισφραγίζοντας την επιτυχή διοργάνωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων χάντμπολ.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα όπου προσκύνησαν την Τίμια Καρά και τον Σταυρό του Μαρτυρίου του, ενώ στη συνέχεια δια μέσω του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου κατέληξαν στην πλατεία Γεωργίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα ινδάλματα τους, να μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Ο πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ Μόμιρ Ίλιτς, ο ΜVP της Α1 Ανδρών Αλέξης Αλβανός, η ΜVP της Α1 Γυναικών Λαμπρίνα Τσάκαλου, καθώς και η πρώτη σκόρερ της Α1 Γυναικών Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Ειδικότερα ο Σέρβος αριστερός ίντερ της φιναλιστ του Τσάμπιονς Λιγκ Βέζπρεμ ήταν πόλος έλξης για τα μικρά παιδιά που τον είχαν... περικυκλώσει για ένα αυτόγραφο.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης η ομάδα των Saltibagos περίμενε τα παιδιά χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ζογκλέρ και ακροβάτες έπαιξαν μαζί τους σε μία ξεχωριστή παράσταση δρόμου, ενώ οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και επιδείξεις skateboards στις ειδικές πίστες που είχαν στηθεί στην πλατεία. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενες ομάδες γεύτηκαν τοπικά προϊόντα, όπως δροσερά αναψυκτικά Λουξ, λαχταριστά τσουρέκια της εταιρείας Δερβίση, υπέροχα λουκούμια της εταιρείας Κούλου και φυσικά, την παραδοσιακή τεντούρα Κάστρο.

Επίσης, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες ενίσχυσαν με την παρουσία τους και το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς επισκέφθηκαν το περίπτερο του εθελοντικού οργανισμού που βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου.


No comments