Λευτέρης Σεϊρεκίδης: «Πρώτα οι εμπειρίες και μετά το αποτέλεσμα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λευτέρης Σεϊρεκίδης: «Πρώτα οι εμπειρίες και μετά το αποτέλεσμα»

Στάση στην Πάτρα λίγο πριν γίνει μόνιμος κάτοικος Άργους έκανε ο διεθνής παίκτης Λευτέρης Σεϊρεκίδης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και προπονεί την ομάδα παγκορασίδων της Ορμής Λουξ η οποία συμμετέχει στο «Λουξ CUP U13 2015». Μέχρι στιγμής η ομάδα παγκορασίδων της Ορμής Λουξ έχει κλέψει τις εντυπώσεις στους αγώνες βάζοντας πλώρη για την τέταρτη θέση της διοργάνωσης. Ο νεαρός Λευτέρης Σεϊρεκίδης που μαζί με την παίκτρια της Ορμής Λουξ Άνα Μίλασιτς κάθονται στον πάγκο της πατρινής ομάδας μίλησε τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την πορεία των κοριτσιών της Ορμής Λουξ.

«Είναι πρωτόγνωρο ένα οπεν αναπτυξιακό πρωτάθλημα, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει στα
Ελληνικά δεδομένα. Υπάρχει μια άψογη διοργάνωση από τους ανθρώπους της Ορμής Λουξ και νομίζω ότι τους καρπούς της επιτυχίας αυτής της διοργάνωσης θα τους απολαύσουμε τα επόμενα χρόνια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο έχουμε δει ανταγωνιστικά παιχνίδια από όλες τις ομάδες. Από τους παμπαίδες και από τις παγκορασίδες λίγο πολύ περίμενα αυτή την εικόνα όμως θεωρώ ότι την παράσταση κλέβουν οι αγώνες που γίνονται στο Πανεπιστήμιο στην κατηγορία μίνι. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τόσο μικρούς αθλητές μέσα στο γήπεδο να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χάντμπολ και πάνω από όλα να διασκεδάζουν και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι.

Όσο για το στόχο της πατρινής ομάδας, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Σε ότι αφορά στην ομάδα παγκορασίδων της Ορμής Λουξ, τα κορίτσια μας πρώτη φορά συμμετέχουν σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Η πορεία τους μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Για εμάς σημασία δεν έχει πόσα παιχνίδια θα κερδίσουμε και πόσα θα χάσουμε, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι αθλήτριες μας να αποκομίσουν εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον».

No comments