Γεωργιάδης και Σεϊρεκίδης οι κορυφαίοι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης και Σεϊρεκίδης οι κορυφαίοι

Οι προπονητές ψήφισαν τους κορυφαίους συναδέλφους τους για την φετινή σεζόν σε Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών

Ο Νίκος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ και ο Στέλιος Σεϊρεκίδης της Ορμής Λουξ αναδείχθηκαν -με διαφορά- κορυφαίοι προπονητές στην Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών αντίστοιχα για την σεζόν 2014-2015.
Αυτή η διάκριση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους τους προπονητές που συμμετείχαν ως αντίπαλοι τους στα πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα στους Άνδρες ο Νίκος Γεωργιάδης έλαβε 8 ψήφους, ο Νίκος Γραμματικός του
Ποσειδώνα Λουτρακίου 3 ψήφους, και ο Παναγιώτης Ιατρούδης της Αναγέννησης Βύρωνα 1 ψήφο.
Στις γυναίκες ο Στέλιος Σεϊρεκίδης πήρε 5 ψήφους, η Σοφία Ναϊσίδου της Νέας Ιωνίας 2 ψήφους και η Γρηγορία Γκόλια του ΠΑΟΚ 1 ψήφο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης επεσήμανε: «Σε ένα πρωτάθλημα που μετέχουν οι τρεις καλύτεροι Έλληνες προπονητές οι Νίκος Μάντζος, Παναγιώτης Ιατρούδης και Γιώργος Κρανάκης είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναδεικνύομαι κορυφαίος του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου, την διοίκηση του ΠΑΟΚ, τους αθλητές που με εμπιστεύτηκαν και τους συνεργάτες μου Αντώνη Τσολάκο, Αλέξανδρο Ταρινίδη. Ο τίτλος αυτός ανήκει και σε αυτούς».
Ο τεχνικός της Ορμής Λουξ Στέλιος Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στη σύζυγο μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Αποδέκτες της διάκρισης είναι ο Πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας και οι συνεργάτες του που όλοι μαζί στήριξαν την προσπάθεια και φυσικά οι αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».

No comments