Χατσατουριάν :«Να γίνει θεσμός για την Πάτρα και να υπάρξουν μιμητές» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατσατουριάν :«Να γίνει θεσμός για την Πάτρα και να υπάρξουν μιμητές»

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση όπως την έχουμε ζήσει εμείς οι γονείς τις τρεις πρώτες ημέρες. Τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Ολυμπιονίκη Γρηγόρη Χατσατουριάν, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα και παρακολουθεί τους αγώνες του «Λουξ CUP U13 2015», μιας και ο γιος του αγωνίζεται στην ομάδα του Δούκα.

«Εμείς στο παρελθόν δεν είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες σε αυτές τις ηλικίες. Όλα τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από την τελετή έναρξης καθώς ήταν συναρπαστική και πρωτόγνωρη και το σίγουρο είναι ότι θα τη
θυμούνται για χρόνια. Εύχομαι για την πόλη της Πάτρας αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός και γιατί όχι να υπάρξουν και μιμητές», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Χατσατουριάν.

Ο πρώην διεθνής αναφέρθηκε και στο επίπεδο των αγώνων αλλά και το ταλέντο των παιδιών τονίζοντας: « Υπάρχουν παιδιά τα οποία δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και μπορούν να εξελιχθούν στο άθλημα του χαντμπολ φτάνει φυσικά να τα εντοπίσουν και να τα αξιολογήσουν σωστά. Τέτοιες διοργανώσεις πιστεύω ότι δίνουν στους αρμόδιους αυτή την ευκαιρία και μακάρι χρόνο με το χρόνο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του χάντμπολ στην Ελλάδα και να γίνεται πιο ανταγωνιστικό».

No comments