Τι λένε για το «Λουξ Cup 2015» οι προπονητές στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι λένε για το «Λουξ Cup 2015» οι προπονητές στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για το «Λουξ Cup 2015» οι προπονητές και οι προπονήτριες των φιλοξενούμενων στην Πάτρα ομάδων που μετέχουν στο τουρνουά Παγκορασίδων Β΄. Ας δούμε μερικές τοποθετήσεις προπονητών:

Νεκτάριος Βλάχος (Εθνικός Κοζάνης): «Η διοργάνωση είναι φανταστική και θα δώσει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες για την εξέλιξή τους στο άθλημα. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι ότι το πρόγραμμα τηρείται ευλαβικά. Δεν υπάρχουν ούτε καθυστερήσεις στην έναρξη των αγώνων, ούτε στη μετακίνησή μας από και προς το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και δεν δημιουργείται κόπωση στις αποστολές. Το επίπεδο των ομάδων είναι αρκετά υψηλό. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές».

Νίκος Σκοδριάνος (Καματερό): «Είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση, πολύ υψηλού επιπέδου. Το
συγκεκριμένο τουρνουά πρέπει να γίνει θεσμός. Η Ανάπτυξη χρειάζεται τέτοιους αγώνες, γιατί τα παιδιά μαθαίνουν και πάνω από όλα κοινωνικοποιούνται. Σε γενικές γραμμές, με την συμμετοχή σε τέτοια τουρνουά, εκτός από καλοί αθλητές, δημιουργούνται και σωστοί άνθρωποι. Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Ορμή Λουξ, την ΟΧΕ και τους εθελοντές των αγώνων».

Πέτρος Δρανόβαλης (Προσοτσάνη): «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στην Πάτρα. Συνδυάζουμε αγωνιστικές εμπειρίες και διακοπές. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και έχουμε μόνο κέρδη, καθώς τα κορίτσια έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους και μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα για το μέλλον τους στο άθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στην Ορμή Λουξ. Θα είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε αντίστοιχη διοργάνωση στο μέλλον».

Αλέξανδρος Κανσίζογλου (Πανόραμα): «Η διοργάνωση είναι άψογη από όλες τις πλευρές. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχουν τόσες πολλές ομάδες για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μίτινγκ σημαίνει πολλά για το άθλημά μας και κυρίως για την Ανάπτυξη. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και υπάρχει ανταγωνισμός-συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων, γεγονός που βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες και χρήσιμες αγωνιστικές παραστάσεις. Σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά ζητήματα, όχι μόνο δεν βλέπω ελλείψεις, αλλά αντίθετα βλέπω πάρα πολλές καινοτομίες και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Προσωπικά, ελπίζω και εύχομαι το συγκεκριμένο τουρνουά να γίνει θεσμός. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και στους εθελοντές των αγώνων που κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Δημήτρης Κούπας (Φιλώτας Φλώρινας): «Οι εντυπώσεις μας από την συγκεκριμένη διοργάνωση είναι καταπληκτικές. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, από το οποίο όλα τα παιδιά θα κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες. Θέλω να σταθώ στην άψογη εξυπηρέτηση από τους εθελοντές και γενικά από όλους τους διοργανωτές. Συμμετέχουμε σε μια μεγάλη γιορτή και τα παιδιά θα φύγουν από την Πάτρα γεμάτα χρήσιμες αγωνιστικές παραστάσεις. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός και εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες».

Ευθυμία Κυριακίδου (Αρης Νικαίας): «Η διοργάνωση είναι από τις καλύτερες που έχουμε λάβει μέρος σαν σύλλογος. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε επίπεδο και αρκετά ανταγωνιστικές και αυτό γεμίζει με εμπειρίες τα παιδιά, καθώς και με διάθεση να συνεχίσουν την προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφους προπονητές για την δουλειά που κάνουν, για την τιτάνια μάχη τους καθημερινά στο γήπεδο και φυσικά για την ποιότητα των ομάδων τους, η οποία δικαιώνει την προσπάθεια και τον προσωπικό τους αγώνα. Ευχαριστούμε και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Η στήριξή τους ήταν καταλυτική. Τέλος, ευχαριστούμε την διοίκηση του Αρης Νικαίας που στηρίζει τις προσπάθειές μας».

No comments