Λουξ Cup: Και ομοσπονδιακός και διαιτητής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λουξ Cup: Και ομοσπονδιακός και διαιτητής

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών και του Δούκα Γιώργος Κρανάκης έδειξε και τις διαιτητικές του αρετές στο «Λουξ Cup 2015». Ο ΑΣΕ Δούκα βρίσκεται στην Πάτρα με δύο ομάδες στην κατηγορία Μίνι στα Πανελλήνια Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα «Λουξ Cup 2015», λόγω των αρκετών παιδιών που έχει στις τάξεις του σε αυτή την ηλικία. Στο κλειστό του Πανεπιστημίου διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης ένα ξεχωριστό παιχνίδι, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο αυτές ομάδες ο Δούκας 1 και ο Δούκας 2.

Οι πρωτοτυπίες δεν σταματούν εδώ, αφού διαιτητής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών και προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα
Γιώργος Κρανάκης. Ο έμπειρος προπονητής έδειξε και τις διαιτητικές του αρετές, ενώ ο αγώνας είναι ταυτόχρονα και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Για την ιστορία ο Δούκας 2 επικράτησε με 18-17

Ο προπονητής του Δούκα στις μικρές ηλικίες Δήμος Σαμαράς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη διοργάνωση. «Εμείς σαν Δούκας συμμετέχουμε πάντα ενεργά σε αυτές τις προσπάθειες. Έχουμε 31 παιδάκια στις ακαδημίες μας από Α' έως Στ' Δημοτικού και εδώ έχουμε έρθει με 17 παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κόγκα και την Ορμή για την φιλοξενία. Έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό αυτό το τουρνουά σε αυτές τις ηλικίες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελικά υλοποιείται εδώ στην Πάτρα. Ελπίζουμε να γίνει θεσμός. Η διοργάνωση είναι πραγματικά πολύ καλή. Το μόνο που θα πρότεινα είναι την επόμενη φορά είναι σε αυτή την κατηγορία να μην δίνουμε έμφαση τόσο πολύ στο αποτέλεσμα, όσο στη χαρά του παιδιού και να διοργανώνεται ένα τουρνουά, τύπου φεστιβάλ».

No comments