Εκλογές και σεμινάριο του ΣΥΠΧΕ στο Λουξ Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκλογές και σεμινάριο του ΣΥΠΧΕ στο Λουξ Cup

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών ανακοινώνει την διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ''Porto Rio'' στην Πάτρα.

Παράλληλα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του «Λουξ CUP U13 2015» κ. Ανδρέα Κόγκα διοργανώνει ένα ακόμη σεμινάριο προπονητών κατά την διάρκεια της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος OPEN U13 που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 - 25 Ιουνίου 2015 στην Πάτρα.

Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί και στρογγυλή τράπεζα με θέμα την
Χειροσφαίριση και τις σχέσεις μεταξύ αθλητών και προπονητών όπου θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν καταξιωμένοι αθλητές και αθλήτριες όπως, ο αργηγός της Εθνικής Σερβίας και 1ος σκόρερ του Champions Leaque Momir Ilic καθώς και οι Έλληνες διεθνείς, Αλέξης Αλβανός, Λαμπρίνα Τσακάλου και Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα παρέχουν δωρεάν σε 45 συναδέλφους προπονητές που θα λάβουν μέρος τα έξοδα διαμονής και διατροφής τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην επισυναπτόμενη αίτηση και στον υπεύθυνο του ΣΥ.Π.Χ.Ε. κ. Πηλαλίδη Γιάννη 69761788246976178824 και στο mail: giannis_pilalidis@hotmail.com

No comments