AEK: Απομένουν τα διαδικαστικά για την ανανέωση του Νικολαΐδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AEK: Απομένουν τα διαδικαστικά για την ανανέωση του Νικολαΐδη

Ένας από τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που μας πέρασε για την ΑΕΚ, ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Νικολαΐδης. Μετά την συνέντευξη του Κώστα Σταματιάδη στον sport-fm που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο Παναγιώτης Νικολαΐδης επιβεβαίωσε την είδηση με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

“Η Προηγούμενη χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστικά έστω και αν για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν συνοδεύτηκε από μια
κατάκτηση τίτλου, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν είχαμε να αντιμετοπίσουμε τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουν (γηπεδικό-οικονομικό). Το διάστημα που μεσολάβησε από την λήξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έδειξε ότι με θέλει και ότι του χρόνου θα έχει μια ομάδα ανταγωνιστική η οπόια θα διεκδικήσει τίτλους.

Εγώ αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν να παραμείνω στην ομάδα που αγαπώ και να συμμετέχω στην προσπάθεια για την κατάκτηση τίτλων. Έπειτα από τις συζητήσεις με τον κ. Αλεξίου είμαι ένα βήμα πρίν την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες με την υλοποίηση των οποίων τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανανεώσω με την ΑΕΚ.”

No comments