ΑΕΚ: Και τυπικά Νικολαΐδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Και τυπικά Νικολαΐδης

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Παναγιώτη Νικολαϊδη. Ο Νικολαΐδης μετά την ανανέωση συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα χάντμπολ της ομάδας:

“Τελικά η ΑΕΚ είναι μικρόβιο που δύσκολα κανείς μπορεί να το αποχωριστεί!.. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά υπέγραψα και συμφώνησα με την ομάδα που πέρασα 2 χρόνια συγκίνησης, χαράς, δυσκολιών, αλλά και επιτυχιών. Πέρασε καιρός μέχρι να πάρω την απόφαση, ήταν δύσκολη λόγω των συνθηκών αλλά απ’ ότι φαίνεται κυριάρχησε η ψυχή και το συναίσθημα.

Εύχομαι μια υγειή χρονιά, ανταγωνιστική και γεμάτη ενέργεια και επιτυχίες. Θέλω πρωτάθλημα,
θέλω κύπελλο και σαν ΑΕΚ θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και πάλι στην κορυφή! Φέτος θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για όλους. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους Κώστα Σταματιάδη, Χάρη Διαμαντάρα, Γιάννη Αρβανίτη, Στέλιο Αλεπουδέα και βέβαια τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου καθώς και όσους ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ μέχρι και σήμερα, που με πίστεψαν και πίστεψα εγώ σε αυτούς. Τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα και πάλι σε κάθε παιχνίδι για να είναι με το χαμόγελο στα χείλη τους. Ακόμα κάτι τελευταίο, ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα, οικονομικά, γηπεδικά και άλλα προβλήματα που θα επηρεάζουν την ομάδα..”

No comments