Διομήδης: Σεϊρεκίδης και Παπαδόπουλος κι επίσημα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης: Σεϊρεκίδης και Παπαδόπουλος κι επίσημα

Ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό, αλλά πλέον ανακοινώθηκε κι επίσημα, η μεταγραφή των Λευτέρη Σεϊρεκίδη και Αδάμ Παπαδόπουλου στην ομάδα του Άργους, η οποία επιλέγει την ανανέωση της ομάδας, καθώς δίνει μεγάλο βάρος στην αξία νέων και εξελισσόμενων αθλητών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Δημητρούλια αλλά και των πιο έμπειρων παικτών, θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας.

Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι, η προσαρμογή του στον Διομήδη δεν θα είναι δύσκολη, καθώς έχει υπάρξει συμπαίκτης με πολλούς από τους παίκτες της
ομάδας, αλλά και γιατί αρέσκεται στις νέες προκλήσεις: «Είμαι χαρούμενος που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Διομήδη. Για εμένα ο Διομήδης είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και σκληρή δουλειά, πιστεύω μέσα από αυτά να ανταμειφθώ, αλλά και να ανταμειφθεί η ομάδα! Θα προσπαθήσω για το καλύτερο του συλλόγου. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και των αγώνων!».

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος δήλωσε για την μεταγραφή του στον Διομήδη: « Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην αγέλη των λύκων, σε μια ομάδα που δεν επαναπαύεται ποτέ και ζει μόνο για αυτό και ονειρεύεται με αυτό... Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του Διομήδη δεν το σκέφτηκα στιγμή,  απλά αφέθηκα σε αυτούς τους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Δράμας που μου έδωσε τις ευχές της και με βοηθά πάντα. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για όλους τους αθλητές και να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να γινόμαστε καλύτεροι και να έχουμε ανοδική πορεία και σαν άθλημα και σαν αθλητές. Γνωρίζω ότι πηγαίνω σε μια «ομάδα» που λειτουργεί σαν ομάδα και όχι βασιζόμενη σε «μονάδες», γεγονός που με κάνει να έχω πολλή όρεξη για δουλειά και δίψα για διακρίσεις».

No comments