Παίδες: "Μελανή σελίδα για το άθλημα η αποχώρηση της Αναγέννησης Βύρωνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίδες: "Μελανή σελίδα για το άθλημα η αποχώρηση της Αναγέννησης Βύρωνα"

Φίλιππος, Αρίων, Πυλαία, Δούκας και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ στηλιτεύουν την αποχώρηση της Αναγέννησης από το F6 των Παίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευγενής άμιλλα, χαρά της συμμετοχής, σεβασμός στον αντίπαλο, συναγωνισμός και αγάπη για το άθλημα, νιώθουμε ότι προδόθηκαν σήμερα.

Η αποχώρηση της Αναγέννησης Βύρωνα από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, για προσχηματικούς λόγους όπως φάνηκε στην τεχνική σύσκεψη και με αλλεπάλληλες προφάσεις, μας εξέπληξε αρνητικά και αποτελεί μελανή σελίδα για το άθλημα.

Σε μία εποχή που ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται στις οικογένειες των αθλητών,
θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός απέναντί τους. Οι αγώνες επιβάλλεται να παίζονται εντός γηπέδων και οι αθλητές να είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Καταγγέλλουμε τη στάση της Αναγέννησης Βύρωνα και την αποχώρησή της από πρώτη κιόλας αγωνιστική της τελικής φάσης Final 6 ΠΑΙΔΩΝ μιας μοριοδοτούμενης διοργάνωσης.

Το χειρότερο αποτέλεσμα είναι ότι αποθαρρύνει νεαρούς αθλητές να ασχολούνται με το χάντμπολ, από τη στιγμή που δεν τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους, που με κόπο κατέκτησαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Και αυτό είναι σοβαρό πλήγμα και δυσφήμιση για όλο το άθλημα…

Για τα σωματεία
Φίλιππος Βέροιας
ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ
ΑΣΕ Δούκα
ΑΕΣΧ Πυλαίας
Αρίων Πτολεμαΐδας»

No comments