Κανονικά το Danaon Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανονικά το Danaon Cup

Λόγω των πρόσφατων δυσμενών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων της χώρας, εισπράττουμε καθημερινά την ανησυχία και τον προβληματισμό των ομάδων και των γονέων σχετικά με την διεξαγωγή της διοργάνωσης του OPEN U15 Αγοριών «DanaonCup» που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουλίου στην περιοχή της Αργολίδας.

Κρίναμε λοιπόν απαραίτητο ως Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης (Διομήδης και ΕΑΠ/ΟΧΕ) να τοποθετηθούμε δημόσια ώστε να καθησυχάσουμε όλες τις αποστολές και να τις διαβεβαιώσουμε ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Την Δευτέρα το
απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η άφιξη των ομάδων και θα ακολουθήσει η τελετή Έναρξης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα, όπως πάντα, ξεκινάει την επομένη 7/7, οπότε είμαστε καθόλα σύννομη με την απόφαση του Υπουργού κυρίου Κοντονή.

Ισχυρή μας πρόθεση είναι να προασπίσουμε με κάθε τρόπο την διοργάνωση και να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της. Να περάσουμε μέσα από τους αγώνες το δικό μας μήνυμα και να δώσουμε μέσω του αθλητισμού μια νότα αισιοδοξίας. Το handball πρέπει να κερδίσει αυτή την δύσκολη ώρα. Σας περιμένουμε όλους στην Αργολίδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να έχετε μια αξέχαστη διαμονή.
Οργανωτική Επιτροπή – Διομήδης – ΕΑΠ/ΟΧΕ 

No comments