Θρήνος για το χαμό του Δημήτρη Κούπα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρήνος για το χαμό του Δημήτρη Κούπα

Το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί την απώλεια του νεαρού προπονητή του Φιλώτα Φλώρινας

Σε ηλικία μόλις 32 ετών έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Κούπας προπονητής των αναπτυξιακών ηλικιών του Φιλώτα Φλώρινας. Ήταν απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και για αρκετά χρόνια αναπτυξιακός προπονητής στο Αμύντα Αμυνταίου, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια εργαζόταν στον Φιλώτα Φλώρινας. Το Σάββατο το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε κάθετο δρόμο της Εγνατίας Οδού μεταξύ Φιλώτα και Πτολεμαΐδας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η κηδεία του έγινε χθες στην Δεσκάτη Γρεβενών μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην
οικογένεια του.
Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης τόνισε: «Δούλευε πολύ για το άθλημα. Χάσαμε έναν άνθρωπο που αγάπησε και το υπηρέτησε το χάντμπολ».
Ο διδάσκων στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θόδωρος Τογανίδης δήλωσε συγκλονισμένος: «Ήταν εξαίρετος, υπεύθυνος, πάντα αγαπητός. Τον είχα μαθητή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Ανακοίνωση ΠΑΣ Φιλώτα
Σήμερα 23-8-2015 συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ. του Φιλώτα ΠΑΣ (ΜΠΣ Φιλώτας) μετά τον αιφνίδιο θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του συνεργάτη-προπονητή του Συλλόγου Δημήτρη Κούπα.
Ο Δημήτρης υπήρξε στενός συνεργάτης από το 2009 μέχρι σήμερα, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στο άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Συγχρόνως βοήθησε πολύπλευρα στο έργο του Συλλόγου μας.
Υπόδειγμα παιδαγωγού, τεχνικού, συνεργάτη ,το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του, το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα:
-Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του προς τους γονείς ,αδελφές και συγγενείς (και στην μνηστή του, που εύχεται να βγει νικήτρια στη μάχη ζωής που δίνει).
-Να συμμετέχει στην νεκρώσιμη ακολουθία.
-Να καταθέσει αντί στεφάνου στην μνήμη του ένα ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα.
-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες έναρξης πρωταθλημάτων του Συλλόγου (ηλικιακών και Α1 κατηγορίας) και να αγωνιστούν οι ομάδες μας με ένδειξη πένθους.
-Στις ετήσιες διοργανώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα «street handball» που διοργανώνει ο Σύλλογος, να δοθεί η ονομασία «Δημήτρης Κούπας».

Ανακοίνωση ΣΥΠΧΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΠΧΕ, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, για χαμό του Δημήτρη Κούπα ενός εξαιρετικού νέου συναδέλφου και τα συλλυπητήρια του, προς την οικογένεια του και τους πολλούς φίλους του.
Ο Δημήτρης Κούπας ήταν ένας από τους ανερχόμενους προπονητές του αθλήματος μας και είχε κερδίσει την εκτίμηση όλων των συναδέλφων με τις γνώσεις το ήθος και την ευγένεια του.
Καλό ταξίδι Δημήτρη

No comments