Ξένος για πρώτη φορά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξένος για πρώτη φορά

Είναι γεγονός ότι ο Φοίβος Συκεών έχασε αρκετούς σημαντικούς παίκτες (Κότσιφας, Σεϊρεκίδης, Αποστολίδης) στη φετινή μεταγραφική περίοδο και αποδυναμώθηκε αισθητά.  Οπότε η μεταγραφή ξένου παίκτη, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, ήταν κάπως επιτακτική ενόψει της φετινής Handball Premier.

Μόνο που δεν πρόκειται για ένα απλό παίκτη, αλλά τον πρώτο ξένο που θα φορέσει την φανέλα του Σωματείου με 33 χρόνια ιστορίας στο άθλημα! Πρόκειται για τον 23χρονο Κροάτη Ιβάν Τσίριακ που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην
Ζαντάρ. Ο νεαρός περιφερειακός έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας με τον χαρακτήρα του και ελπίζουν να είναι το ίδιο καλός και στις ικανότητες του, αφού είναι σίγουρο πως θα τον χρειαστούν στη δύσκολη αυτή σεζόν.

Η πρώτη φορά που ο Φοίβος έκανε απόπειρα να αποκτήσει ξένο παίκτη είχε άσχημη κατάληξη. Πέρσι τον χειμώνα έκανε προπονήσεις με την ομάδα ο Σάσα Βουγιασίνοβιτς, αλλά λίγο πριν υπογράψει συμβόλαιο ο Σέβος περιφερειακός υπέστη ρήξη χιαστών στην πρώτη επίθεση ενός φιλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Πηγή: sport-fm.gr

No comments