Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Φιλώτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Φιλώτας

Με πολύ όρεξη για δουλειά έτσι ώστε η φετινή χρονιά που θα τη βρει στην Α΄ Εθνική να είναι πετυχημένη ξεκίνησε τη Δευτέρα τη προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα χαντ-μπολ του Φιλώτα.
Παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιάννη Στρατάκη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού και εκεί τους μίλησε πέραν του προέδρου, η προπονήτρια  της ομάδας Τάνια Τσουτσουλάκη ενώ έγινε και η γνωριμία με τις νέες παίκτριες που ήρθαν στην ομάδα. Μετά τη πρώτη γνωριμία έγινε και προπόνηση στο γήπεδο του Φιλώτα.

Από την προηγούμενη χρονιά παρέμειναν όλες οι αθλήτριες ενώ αποκτήθηκαν οι Γεωργιάδου Κλαίρη, Σιδηροπούλου Έφη,Κλαϊτζόγλου Σοφία και
Χατζηγαπίδου Έλενα από Βέροια, Βαφειάδου Ευρώπη από Μακεδονικό ( επέστρεψε από φοιτήτρια), Γκάτσιου Άννα και Σκόδρα Τζούλια από Αμύντα με την πρώτη να ήταν δανεική εκεί. Η ομάδα για να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται προσπαθεί να αποκτήσει μερικές παίκτριες ακόμα ενώ ίσως αποκτηθούν και 1-2 ξένες.

Ο Φιλώτας αν και νεοφώτιστος θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται και με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσει να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: e-ptolemeos.gr



No comments