Αξιέπαινη κίνηση από τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αξιέπαινη κίνηση από τον ΠΑΟΚ

Ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ την ΑΕΚ, επειδή διέθεσε τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια του μεταξύ τους ματς για τη θεραπεία ενός εξάχρονου κοριτσιού.

«To ΠΑΟΚ Handball Club θα ήθελε να συγχαρεί και να αναδείξει την κίνηση της ΑΕΚ να προσφέρει μέρος των εισπράξεων των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την μικρή Φαίδρα. Το 6χρονο κορίτσι το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εμείς με την σειρά μας της
ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά! Γιατί ο αγώνας της Φαίδρας είναι αγώνας όλων μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση στο facebook.

Σχολιάζοντας αυτή την κίνηση του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Κώστας Σταματιάδης, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι "οι μεγαλες ομαδες, ειναι μεγαλες σε ολους τους τομεις, σε ολες τις περιπτωσεις. Εντος και εκτος γηπεδου. Χανουν, κερδιζουν. Κερδιζουν, χανουν. Γιατι παντα στο τελος της ημερας εκεινο που μενει, δεν ειναι η νικη ή η ηττα. Ειναι η ψυχη μας που εκφραζεται απο την ανθρωπια μας" 

No comments