ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ: Νίκησε τον Δούκα. Ήρθε ο Πρσκάλο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ: Νίκησε τον Δούκα. Ήρθε ο Πρσκάλο

Παρουσία του Νταβόριν Πρσκάλο που βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επικράτησε με 20-18 του Δούκα σε ενα δυνατό παιχνίδι.
Αν και βρέθηκε με 1-3 πισω στο σκορ ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ πάτησε γκάζι και στο 15' προηγήθηκε με 7-6, για να κλείσει το ημίχρονο με 11-9. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη διατήρησε σταθερή διαφορά για να τελειώσει το παιχνίδι με τελικό σκορ 20-18 για τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Το who is who του Πρτσκάλο

Ο 33χρονος αθλητής ύψους 1,97 μ. είναι πολύ έμπειρος, έχοντας αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες ευρωπαϊκών κυπέλλων (Τσάμπιονς Λιγκ και EHF Cup, Τσάλεντζ Καπ), ενώ επίσης έχει παίξει σε επτά διαφορετικά πρωταθλήματα!

Φόρεσε την φανέλα των Μέτκοβιτς (Κροατία), Μπόσνα Σαράγεβο (Βοσνία), Όσιγιεκ (Κροατία), Κάρλοβατς (Κροατία), Κασαράνο (Ιταλία), Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Σάτου Μάρε (Ρουμανία), Φέντορφ (Γερμανία), ενώ πέρσι ήταν στο Ισραήλ.

Είναι επαγγελματίας παίκτης από 1998 και στο παρελθόν έχει κληθεί στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ανδρών της Βοσνίας. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ καπ Ιταλίας με την Κασαράνο και το κύπελλο Βοσνίας με την Μπόρατς, ενώ τις χρονιές 2009 και 2010 αναδείχθηκε καλύτερος αριστερός ίντερ. 

No comments