Δημητρούλιας: "Φαβορί ο ΔΙΚΕΑΣ. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη επίμονα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Φαβορί ο ΔΙΚΕΑΣ. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη επίμονα"

Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου οι υποχρεώσεις του Διομήδη για την Handball Premier, που στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας στη Νέα Ιωνία στις 18.30 σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το sportshero.gr.

Ο Διομήδης, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον τραυματισμένο Τζούρο Μούγιτς και τον τιμωρημένο από τον περσινό τελικό με τον ΠΑΟΚ Λούκα Ντάσεβιτς (μια αγωνιστική), αλλά κατα πάσα πιθανότητα με τον Μυλωνά στη σύνθεση του, ταξιδεύει στη Νέα Ιωνία και καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ ενισχυμένη ομάδα του Δικέα, η οποία φέτος έχει πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφές και αξιώνει μια θέση στην τετράδα. Ο Δικέας ήταν η μόνη ομάδα που πέρσι είχε κόψει βαθμούς από το αήττητο σερί του
Διομήδη στην κανονική περίοδο, με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο γήπεδό του.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον αυριανό αγώνα και για την έναρξη της Handball Premier: «Πρόκειται για ένα αγώνα που θα πάμε χωρίς άγχος. η φετινή δυναμική και μεταγραφές του Δικέα σε συνδυασμό με τις δικές μας απουσίες και την αλλαγή του ρόστερ τον καθιστούν το φαβορί του αγώνα. Από την άλλη είμαστε μια ομάδα που προπονούμαστε επίμονα για να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε περίπτωση. Για να έχουμε τύχη όμως αύριο, θα πρέπει να απελευθερώσουμε πολύ ενέργεια, να έχουμε συγκέντρωση και να "εγκαταστήσουμε" για μια σημαντική περίοδο του αγώνα το δικό μας πνεύμα και τρόπο ανάπτυξης. Σε κάθε περίπτωση είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει αυτός ο μακρύς δρόμος της περιπέτειας του πρωταθλήματος και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, προπονητές παράγοντες, διαιτητές και delegates να έχουν υγεία και ευημερία, προκειμένου να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά το άθλημα μας μέσα από αυτή τη σεζόν».

No comments