Δημητρούλιας: "Χτίζεται κάτι ανταγωνιστικό και υγιές" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Χτίζεται κάτι ανταγωνιστικό και υγιές"

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Διομήδη φτάνει στο απόγειό του, καθώς εδώ και δέκα ημέρες περίπου η ομάδα έχει μπει στην φάση των φιλικών αγώνων, οι οποίοι αποτελούν πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στις 19 Σεπτεμβρίου. Μετά τα δυνατά crash tests με την Ελβετική Wacker Thun, ο Διομήδης αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον Δούκα και τον Πανελλήνιο, τους οποίους κέρδισε, δείχνοντας ότι η νέα ομάδα με το ανανεωμένο ρόστερ θα είναι και φέτος άκρως ανταγωνιστική.

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο Διομήδης θα δώσει φιλικό αγώνα στο ΔΑΙΣ και πάλι με τον Δούκα. Ο προπονητής των Λύκων Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας λέγοντας τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η ομάδα διανύει την έκτη εβδομάδα προετοιμασίας της. Με το κλείσιμό της θα έχουμε ολοκληρώσει περισσότερες από 50 προπονήσεις χάντμπολ μαζί με φιλικά, 12 προπονήσεις φυσικής κατάστασης, 14 συνεδρίες βίντεο και 5 δραστηριότητες εναλλακτικού αθλητισμού ή αναψυχής. Τα
νούμερα από μόνα τους λένε πως η ομάδα έχει ξοδέψει αναρίθμητες ώρες μαζί, προκειμένου να χτίσει κάτι ανταγωνιστικό και υγιές.

Όλα τα παιδιά δίνουν το μέγιστο των ψυχικών και σωματικών τους δυνάμεων και εκτιμώ πως με υγεία , με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φορέων της, που δύνανται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, η ομάδα προοδευτικά θα ανεβαίνει επίπεδα και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα συμβολίζει , παρά τη μεγάλη ανανέωση του ρόστερ της, ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε.

Το πού θα φτάσουμε θα είναι συνάρτηση του συνολικού επιπέδου του πρωταθλήματος, που φέτος είναι αναβαθμισμένο, σε σχέση με το βαθμό σταθερότητας που θα έχει η ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι να χτιστεί ένα σύνολο που να μπαίνει σε κάθε αγώνα με πνεύμα πρωταθλητισμού, αυτοθυσίας και αλληλεγγύης σε συνδυασμό πάντα με τη συνέπεια στο σχέδιο.

Σχετικά με τους φιλικούς αγώνες που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, κάποια συμπεράσματα έχουμε αντλήσει και προσπαθούμε να τα αξιοποιήσουμε στις προπονήσεις μας. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως η ομάδα δεν έχει χάσει από τον παλιό της αγωνιστικό εγωισμό, ενώ οι νέοι μας παίκτες δείχνουν να ενσωματώνονται ταχέως στις όχι μικρές απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο Διομήδης».

No comments