Δίκαιη μοιρασιά στην Έδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δίκαιη μοιρασιά στην Έδεσσα

Μοιρασιά στην Έδεσσα με Αερωπό και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ να αναδεικνύονται ισόπαλοι

Δυνατό ματς με δύναμη και πάθος έγινε στην Έδεσσα, όπου Αερωπός και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό αποτέλεσμα 21-21. Σε ένα γεμάτο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και με καλή άμυνα κατάφεραν να διατηρούν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου που βρήκε τους πιο έμπειρους παίχτες του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ να προηγούνται με 8-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Παναγιώτη Ιατρούδη διατηρούσαν τη διαφορά των δυο τερμάτων, αλλά ο Αερωπός δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενος τις δίλεπτες αποβολές του αντιπάλου σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που
δεν κέρδισαν καμία, κατάφερε να περάσει μπροστά στο 45' και το παιχνίδι πήρε φωτιά.

Οι δύο ομάδες από εκεί και πέρα συμβάδιζαν στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει, για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό όπου το σκορ ήταν 21-21 με τις δύο ομάδες να έχουν από μια επίθεση, που δεν κατέληξε σε τέρμα, πρώτα από τον ΔΙΚΕΑΣ και στο τέλος από τους γηπεδούχους. Έτσι το σκορ έληξε ισόπαλο, αφήνοντας ευχαριστημένους για το θέαμα που παρακολούθησαν, τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο της Έδεσσας.

Ο προπονητής των φιλοξενουμένων Π. Ιατρούδης δήλωσε: "Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι σε ενα γεμάτο γήπεδο. Είχαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το οποίο δεν καταφέραμε να διευρύνουμε, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος μας να μας είναι συνέχεια κοντά στο σκορ. Το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε είναι δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό"


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 21-21
Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 4-7, 6-8, 8-10 (ημ.), 10-12, 12-14, 16-15, 16-17, 19-19, 21-21
ΑΕΡΩΠΟΣ (Ευθύμης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 3, Γιόσμου 3, Βλάχος, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος, Δέλιος, Δημάκης 1, Αποστολίδης 1, Βαφείδης, Πίτος 4, Κυριακού 4, Πουρδάνης, Αρβανιτίδης.
ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσάκνης, Ταουσάνης, Γκέρτσος 3, Μελετάκος 1, Γκουλέ 1, Κεδέρης 3, Κατσίκης 1, Παπακυπριανού 5, Λεωνίδας, Κουρέτας, Χελιώτης 3, Λιόλιος, Χάλαρης 3, Πρσκάλο 1, Αλικάκος, Μπάρμπας
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος
Δίλεπτα: 0 – 4
Πέναλτι: 1/1 – 1/3

No comments