Χωρίς προβλήματα η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίς προβλήματα η ΧΑΝΘ

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η ΧΑΝΘ στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της στο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και επιβλήθηκε στο «Μ. Τσικίνας»  άνετα του νεοφώτιστου Αρχελάου με 31-20. Οι Θεσσαλονικείς βασίστηκαν σε ξεσπάσματα της απόδοσής τους και όσο περνούσε ο χρόνος αύξαναν τη διαφορά για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κατερινιώτες έδειξαν μαχητικότητα ωστόσο ήταν φανερό πως είχαν περιορισμένες λύσεις και λιγότερες δυνάμεις από τους γηπεδούχους. Ο Α. Λαγούδης με 13/18 αποκρούσεις (72,2 %
αποτελεσματικότητα)  στο διάστημα που αγωνίστηκε στο β΄ μέρος ήταν καθοριστικός στο να μεγαλώσει η ψαλίδα του σκορ ενώ ο Τ. Δέσπος με τα 10 του γκολ έδειξε τις φετινές του διαθέσεις.

ΧΑΝΘ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 31-20Πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 6-4, 8-6, 11-9, 15-10 (ημ), 17-14, 21-14, 24-15, 26-18, 30-18, 31-20
ΧΑΝΘ (Ν. Μάντζος) Λαγούδης, Σπυρόπουλος 2, Σαρηγιαννίδης 2, Ν. Παπαδόπουλος 2, Δέσπος 10, Χ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος 1, Κόντης 4, Ορφανουδάκης, Αργυρίου 3, Τσαβδάρης 2, Καράγγελος 3, Παντελίδης, Μπαιρλής 1, Μαυρόπουλος, Σ. Ναουμίδης 1
Αρχέλαος Κ. (Σ. Σκούφας) Β. Κοσμίδης, Η. Κοσμίδης, Καράγιαμπας, Τριανταφύλλου 3, Βουτσάς 4, Ξεφτέρης, Χρυσός, Δράντζιου, Ξώνης 1, Ράπτης 1, Ράντος 7, Εγγλέζος 1, Ραντζέλοβιτς 1, Θυμιόπουλος 2, Χαραλαμπίδης
Διαιτητές: Νάσκος, Χαρίτσος
Πέναλτυ: 4/4-1/6
Δίλεπτα: 5-7

Δηλώσεις:
Σ. Σκούφας «Χάσαμε δίκαια από έναν ανώτερο αντίπαλο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς δεν μπήκαμε στο κλίμα του παιχνιδιού αλλά ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλο το άθλημα»

Ι. Ραντζέλοβιτς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν μας απογοητεύει. Στην πορεία του χρόνου θα παλέψουμε και θα γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Ν. Μάντζος: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Η Πρεμιέρα κρύβει άγχος και νευρικότητα και τα είχαμε και τα δύο στο πρώτο μέρος. Το βάθος όμως του πάγκου μας (χρησιμοποιήθηκαν οι 14 από τους 16 παίκτες) και η κούραση των αντιπάλων μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε εύκολα τους δύο πρώτους μας βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του και  έχω την πίστη ότι όσο περνάει ο χρόνος θα βγάζουμε περισσότερη ενέργεια»

Α. Λαγούδης: «Το πρώτο μας  βήμα στο πρωτάθλημα ήταν σταθερό και συνοδεύτηκε από νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινάς νικηφόρα έναν μαραθώνιο τέτοιων αγώνων γιατί σου τονώνει την ψυχολογία. Η ομάδα μας έχει βάθος, παρά τις απουσίες δείξαμε κατά διαστήματα καλό πρόσωπο και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι»

No comments