Ήταν λύκοι... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήταν λύκοι...

Καταιγιστικοί οι «Λύκοι» νίκησαν άνετα την «Ένωση» στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λοίζο που είχε 60% ποσοστό αποκρούσεων!

Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο Διομήδης Άργους στην ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Κίου. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια… πάτησε γκάζι από την αρχή του ματς και νίκησε εύκολα με 27-17 για την 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι «Λύκοι» έτρεξαν ένα μεγάλο σερί 7-0 στο ξεκίνημα μετατρέποντας το 0-1 σε 7-1 (17:42), ενώ
άφησαν την ΑΕΚ συνολικά για 13 λεπτά χωρίς γκολ! Οι γηπεδούχοι εντυπωσιακή άμυνα και έναν καταπληκτικό Νίκο Λοίζο κάτω από τα δοκάρια να έχει ασύλληπτο ποσοστό 60% με 26/43 επεμβάσεις, ενώ στην επίθεση ο Νίκος Σαμαράς με τον Χρήστο Μυλωνά έβρισκαν συνέχεια λύσεις.
Ο Διομήδης όχι μόνο διατήρησε την διαφορά, αλλά την διεύρυνε κι’ όλας, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε να προηγείται με 19-8 (44’) και 26-15 (57’).
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ ήταν αγνώριστη επιθετικά με τον Νικολαϊδη να μην σημειώνει τέρμα και τον Γκατφί να πετυχαίνει ένα γκολ όταν είχε κριθεί το ματς.
Αυτή ήταν η 4η ήττα της ΑΕΚ στη Νέα Κίο σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Διομήδη να έχει διαφορά τερμάτων υπέρ του με 116-76!
Ο Διομήδης μετά από αυτή την νίκη είναι μαζί με τον Φίλιππο οι μοναδικές ομάδες που έκαναν το «2 στα 2» και βρίσκονται στην κορυφή.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 27-17
Τα πεντάλεπτα: 0-0, 3-1, 5-1, 8-2, 10-4, 14-5 (ημχ.), 15-5 , 17-7, 19-9, 20-12, 23-15, 27-17
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Τουνγκελίδης 1, Μεγαλοοικονόμου 4, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης 1, Πασσιάς 3, Σιαματάς, Ξαγοράρης, Άντρεγιτς 2, Ντάσεβιτς 1, Σαμαράς 6, Μυλωνάς 5, Σεϊρεκίδης 1, Λοίζος, Παπαδόπουλος 3, Δάσκαλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 7, Δούγιας, Γεωργιάδης 1, Φάμπατς, Δημοσθένους 3, Νικολαϊδης, Αργυράκης 1, Εμμανουήλ, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Γκατφί 1, Γρηγοριάδης 1, Φίλης, Πλεχ, Στούμπης, Κουμαραδέλης.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 6-5, πέναλτι: 1/1-3/3.

Δηλώσεις
Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός Διομήδη): «Είχαμε πολύ ενέργεια και νικήσαμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους. Τρέξαμε περισσότεροι και ήμασταν πιο εύστοχοι. Στο β΄ μέρος η ΑΕΚ μας έβαλε δύσκολα με δύο πίβοτ, αλλά βρήκαμε λύσεις. Δεν ξεγιελόμαστε ξέρουμε ότι έχουμε νέα ομάδα και πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω,. Ίσως στο τέλος του Α΄γύρου να κάνουμε ένα ταμείο και να δούμε να θα μπορέσουμε να διεκδηκήσουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στους διαιτητές γιατί φάνηκαν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ματς».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Πολύ κακή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον Διομήδη για τη νίκη. Εμείς επαναπαυτήκαμε στη νίκη της Τρίτης. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Ο Διομήδης σε αυτό το γήπεδο έχει μεγάλη δυναμική και ψυχολογία. Όταν καταφέρναμε να περάσουμε την πολύ καλή άμυνα του αντιπάλου μας σταματούσε ο Λοίζος. Πιστεύω στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Διονύσης Γεωργιάδης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον Διομήδη. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Χάσαμε δίκαια. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να επαναλάβουμε τέτοια εικόνα».

Νίκος Λοίζος (τερματοφύλακας Διομήδη): «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το θέλαμε παραπάνω και είχαμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι».

Φωτό: enwsi.gr

No comments