Νέος προπονητής και αθλήτριες στην Άρτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέος προπονητής και αθλήτριες στην Άρτα

Εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου η Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ-ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ εύχεται σε όλα τα σωματεία και το έμψυχο δυναμικό τους, υγεία και πολλές επιτυχίες.
Η μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Γυναικεία ομάδα, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών, συνέβαλαν στο να καταφέρει η ομάδα να παραμένει ψηλά, ενώ και για τη φετινή χρονιά η ομάδα θα επιδιώξει να  πρωταγωνιστήσει τόσο στο πρωτάθλημα Ελλάδος, όσο και στο κύπελλο, στοχεύοντας στην τετράδα και την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά και την επιστροφή της στους τίτλους. Παράλληλα, στις άμεσες προτεραιότητες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ-ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία θα δοθεί τη νέα χρονιά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Στην ομάδα των Γυναικών παρέμεινε όλο το περσινό ρόστερ και εντάχθηκαν νέες αθλήτριες οι οποίες
αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας. Συγκεκριμένα εντάχθηκαν στην οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ-ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ οι αθλήτριες Ιωάννα Σμαρδέλη, Αννα Καλοΐδη και Αποστολίνα Δημήτρη. Επιπλέον, επέστρεψαν η Ναυσικά Σαγάνη και  Άουσρα Στανκούτε και μετά τον τραυματισμό της επανέρχεται η Βάσω Σκάρα. Τέλος, παραχωρήθηκε για μια χρονιά στην ομάδα του ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ, η αθλήτρια του συλλόγου μας Βάια Μπαλάφα.  Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο Γεώργιος Παναγιώτου,  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Βουλγαρίας με ειδικότητα στο Χάντμπολ.

Επίσης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο χορηγό ονομασίας ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, στον  μεγάλο χορηγό ΙΟΝ, καθώς και σε όλους τους μικρούς χορηγούς, που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν εμπράκτως την ομάδα μας.
 Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους μας, να στηρίξουν την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά παραμένοντας ένας σπουδαίος αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή.
                           

No comments