Γ. Ζαραβίνας: "Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γ. Ζαραβίνας: "Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Ο Γιώργος Ζαραβίνας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Άργος, αφού προπονεί την ομάδα- έκπληξη μέχρι στιγμής της Handball Premier τον Πανελλήνιο, σε ένα παιχνίδι έντονων συναισθημάτων για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό χάντμπολ, Ολυμπιονίκη και επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής ομάδας.Στον Διομήδη Άργους πέρασε τα τέσσερα (2010-2014) τελευταία χρόνια της σπουδαίας καριέρας του, διετέλεσε αρχηγός των «Λύκων», ήταν αυτός που σήκωσε το Τσάλεντζ Καπ το 2012 και τα πρωταθλήματα του 2012 και του 2014.

O τεχνικός του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας σχολίασε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και
έντονα. Πηγαίνουμε να αγωνιστούμε σε μια πόλη και απέναντι σε μια ομάδα που με αγκάλιασαν και με τίμησαν στο έπακρο, όπως είναι και ευλογία που θα αγωνιστούν αύριο δύο ομάδες, στις οποίες αφιέρωσα όλη την καριέρα μου. Θα βρεθώ σε ένα γήπεδο με πολλά και αγαπημένα πρόσωπα μόνο. Αγωνιστικά παίζουμε σε μια αποδεδειγμένα πολύ μεγάλη ομάδα και σε ένα γήπεδο που δύσκολα κερδίζει αντίπαλη ομάδα και για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε στον Διομήδη ένα καλό ματς».

Οι «Ολυμπιονίκες» έκαναν την νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, την 2η αγωνιστική επικράτησαν άνετα του Αρχέλαου Κατερίνης, ενώ στην πρεμιέρα έχασε στο νήμα από τον Δούκα. Εκτός από τον Γιώργο Ζαραβίνα, αντίπαλοι για πρώτη φορά με τον Διομήδη θα βρεθούν και τρεις αθλητές που του ανήκουν οι Πάνος Χειβιδόπουλος, Γιάννης Χαντέλης και Δημήτρης Κουτρουμπής, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί στην ομάδα της Κυψέλης.


No comments