Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών για το Παγκόσμιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών για το Παγκόσμιο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017

Στο ξενοδοχείο CIVITEL ATTIK έγινε χθες το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους πρώτους επίσημους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017. Η Εθνική Ανδρών που βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με Λετονία, Ουκρανία και Κύπρο, θα προπονηθεί στο Δαϊς μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας με την Φινλανδία.

Ακολούθως η «γαλανόλευκη» θα μεταβεί στην Λετονία, όπου και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:15) στην πόλη Ντόμπελε θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (15:00) θα υποδεχθεί την Κύπρο στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» της Πάτρας.

Στις κλήσεις της Εθνικής συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Άγγελος Τσίλης (ΠΑΟΚ) και Λευτέρης
Κρεμαστιώτης (Διομήδης Άργους).

«Ανανέωση και αποτελέσματα»
Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Μαστορογιάννης σχολίασε: «Δεν το συζητάω ότι πρέπει να φέρουμε εις πέρας με θετικό πρόσημο τους αγώνες με Λετονία και Κύπρο. Είναι ομάδες στα μέτρα των δικών μας δυνατοτήτων. Η ομάδα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα, ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί αρκετά. Θα πρέπει να συνδυάσουμε ανανέωση και αποτελέσματα. Είναι δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Είναι από τις περιπτώσεις που έχουν κάποιες μέρες προετοιμασίας τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων».

«Σκληρή δουλειά»
Ο 21χρονος Τάσος Δέσπος που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με τα υπόλοιπα παιδιά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αρμονική συνεργασία και πιστεύω ότι αυτό θα βγει και στο γήπεδο. Στα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ηλικία μου έχω να στείλω το μήνυμα ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή, αρκεί να δουλέψεις σκληρά».

No comments