Κρανάκης: "Πολλά λάθη και καθόλου ενέργεια " - Μάντζος: "Δείξαμε πάθος και αυτοπεποίθηση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Πολλά λάθη και καθόλου ενέργεια " - Μάντζος: "Δείξαμε πάθος και αυτοπεποίθηση"

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση ΧΑΝΘ - Δούκας οι δυο προπονητές και οι Αραπακόπουλος, Ναουμίδης δήλωσαν τα εξής:

Γιώργος Κρανάκης:  «Σήμερα αγωνίστηκαν δύο ισοδύναμες ομάδες που έκαναν ένα κακό πρώτο μέρος, κάτι που φανερώνει και το σκορ. Μπορεί να φαινόταν ότι οι άμυνες παίζουν καλά αλλά το διάστημα αυτό είχε αναποτελεσματικότητα, πολλά λάθη και καθόλου ενέργεια. Η κατάσταση αυτή διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ξεφύγαμε στο σκορ. Στο σημείο αυτό 2 λάθη και ένα δίλεπτο έφερε την ανατροπή. Κάποια σφυρίγματα των διαιτητών δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στη ΧΑΝΘ και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενεία»

Νίκος Μάντζος: « Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο σε όσα είπε για το πρώτο μέρος. Εμείς σήμερα δεν
είχαμε καλά ποσοστά από περιφέρεια και γωνίες κάτι που φανερώνουν οι 3/14 προσπάθειες από τα 9 μέτρα και η ¼ από τις γωνίες. Ο Δούκας από την πλευρά του πήγε το παιχνίδι στα σουτ απ’  έξω και το αξιοποίησε κυρίως στο β΄ μέρος. Μέχρι το 50΄ περίπου, τα πράγματα φαινόταν δύσκολα για μας με τη ζυγαριά να κλείνει προς την αντίπαλη ομάδα. Δείξαμε όμως πάθος και αυτοπεποίθηση. Ο Βασίλης (Κεσίδης) μπήκε στη φωτιά στην πρώτη του φετινή εμφάνιση μετά την εγχείρησή του, ο Σάκης (Ναουμίδης) έπαθε διάστρεμμα αλλά ζήτησε να το δέσει και ξαναμπήκε. Αυτά είναι κάποια δείγματα νοοτροπίας στην ομάδα μας και σε συνδυασμό με τα 5/6 από τα πίβοτ και 6/8 διεισδύσεις δείχνουν το γιατί γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος εκμεταλλευτήκαμε το δίλεπτο του Δούκα και πήραμε τη νίκη. Εύχομαι καλή πορεία στον αντίπαλο και επειδή θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα είναι κοντά στη βαθμολογία εύχομαι να διεκδικούμε ψηλές θέσεις»

Αραπακόπουλος: (παίκτης Δούκα). Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε στο πρώτο μέρος από τις πολύ δυνατές άμυνες. Στη συνέχεια «άνοιξε», εμείς τρέξαμε και φάνηκε ότι το ελέγχουμε αλλά κάποιες δίλεπτες μας αποσυντόνισαν και το χάσαμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε, κάτι βέβαια που δύσκολα θα το κάνουν και άλλες ομάδες εδώ. Συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ»

Σάκης Ναουμίδης:  (παίκτης ΧΑΝΘ)  «Αξίζει ένα μπράβο και στις δύο ομάδες. Τα στοιχεία που το χαρακτήρισαν ήταν η διάθεση των αθλητών και το πάθος τους. Όταν μια αναμέτρηση πάει εκεί κρίνεται στις λεπτομέρειες και εμείς δείξαμε ψυχραιμία κατακτώντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς και ειδικά μετά το διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Βύρωνα που τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ένα διπλό λοιπόν μπράβο στους συμπαίκτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Δούκα»

No comments