Κοκτσίδης: "Φέτος παραμονή, του χρόνου άνοδος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοκτσίδης: "Φέτος παραμονή, του χρόνου άνοδος"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Κοκτσίδης. Ο προπονητής τη ομάδας του ανδρικού χάντμπολ, μιλώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Yellow Radio, τόνισε ότι φετινός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και από του χρόνου η άνοδος στην Α1. Ακόμα, σχολίασε την παρουσία του κόσμου, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στις ακαδημίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στην Πτολεμαΐδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: "Ανέλαβα την ομάδα πριν δύο
εβδομάδες. Τα παιδιά της ανδρικής ομάδας είναι καλοί αθλητές, αν και δεν έχουν παίξει στο ανδρικό τμήμα. Δουλέψαμε πάνω στην τακτική μας και κερδίσαμε μία ομάδα που κινείται στα ίδια επίπεδα με μας, αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία από Α2. Παρ' όλα αυτά, εμείς ήμασταν καλοί και ήμασταν μπροστά στο σκορ συνεχώς".

Για το τι θέλει να αλλάξει στην ομάδα: "Θέλω να αλλάξω τον τρόπο σκέψης, ως προς το πως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Να είμαστε πιο οργανωμένοι σαν ομάδα και να δουλέψουμε παραπάνω. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Άρη ψηλά και από του χρόνου να παλέψουμε για την Α1".

Για το αν θα μείνει στην κατηγορία ο Άρης: "Αυτό πιστεύω. Και αυτό θέλω να περάσω και στους παίκτες και φαίνεται ότι το έχω καταφέρει με αυτά που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δείξαμε πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτό δείχνει ότι και τα παιδιά το πιστεύουν. Νομίζω θα σώσουμε την παρτίδα".

Για τον αγώνα με το Κιλκίς: "Το Κιλκίς είναι μία ομάδα που έπαιζε χρόνια στην Α1 και είναι μία ομάδα με εμπειρία. Εμείς θα δούμε τον αγώνα αυτό όπως όλους τους άλλους. Με σοβαρότητα θα παλέψουμε. Μέσα στην έδρα μας δε θέλω να χάνουμε".

Για τον κόσμο: "Ελπίζω με την αγωνιστική μας παρουσία, να συγκινήσουμε τον κόσμο του Άρη. Δυστυχώς δε μας στηρίζουν όσο θέλαμε. Ίσως με τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων να μην ξέρει ο κόσμος ότι στοχεύουμε στην παραμονή φέτος και στην άνοδο από του χρόνου. Η δυναμική του Άρη είναι πολύ μεγαλύτερη".

Για το μικρό ηλικιακά ρόστερ της ομάδας: Είναι θετικό για το μέλλον. Κάποια από τα παιδιά μπορούν να κάνουν ένα καλό κορμό φέτος και με την προσθήκη κάποιων παικτών να γίνουμε πιο δυνατοί. Στοχεύουμε να γίνουμε δυνατοί και στις ακαδημίες και μέσα από αυτό να κάνουμε τον Άρη δυνατό.

Για τις ακαδημίες: "Δεν έχουμε πολλά παιδιά, αλλά δεν είναι τόσο πρόβλημα του Άρη, όσο του αθλήματος. Έχουμε μία παιδική ομάδα, αλλά θέλουμε να φτιάξουμε ομάδες σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κατηγορίες ομάδες. Να φτιάξουμε μία ομάδα με υγεία και μέλλον".


No comments