Στην Ιταλία για την πρόκριση ο Ποσειδώνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ιταλία για την πρόκριση ο Ποσειδώνας

Για την πρόκριση στην Ιταλία η ομάδα του Λουτρακίου

Με παρακαταθήκη το 25-21 του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα ο Ποσειδώνας Λουτρακίου βρίσκεται στην Ιταλική πόλη Λαβίς, ώστε αύριο να αντιμετωπίσει την Παλαμάνο Πρεσσάνο στον επαναληπτικό του 3ου γύρου του Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει στους «16» του θεσμού και θα τα καταφέρει εφόσον κερδίσει, έρθει ισόπαλή, ακόμα και αν χάσει με διαφορά τριών γκολ ή ακόμα και τεσσάρων, αν σημειώσει τουλάχιστον 22 τέρματα.

Ο πίβοτ Μάρκος Οικονόμου είπε: "Παρόλο που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι δεν πρέπει να
επαναπαυόμαστε. Η πρεσανο είναι μια αξιόλογη ομαδα που στην έδρα της παρουσιάζετε διαφορετική. Δεν πάμε για πρόκριση, πάμε για νικη-προκριση. Τους έχουμε δει στο βίντεο όπως και αυτοί φαντάζομαι όμως πιστεύω πως αύριο στο τέλος του αγώνα εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελασουμε".

Ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μπορεί να κερδίσαμε στο πρώτο ματς με 4 γκολ διαφορά αλλά το αυριανό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σα να ειναι τελικος. Παμε για τη νίκη. Το ματς θα κριθει στη συγκεντρωση που θα εχουμε κυρίως στην αμυνα".

No comments