Σε Άργος, Δαϊς και Έδεσσα η Handball Premier. Ζωντανά το Διομήδης - ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε Άργος, Δαϊς και Έδεσσα η Handball Premier. Ζωντανά το Διομήδης - ΧΑΝΘ

Σημαντικά παιχνίδια σε Έδεσσα και Δαϊς για την 9η αγωνιστική της Handball Premier

Το πρώτο «πιάτο» της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier θα «σερβιριστεί» αύριο, αφού εκτός από την αναμέτρηση Διομήδης- ΧΑΝΘ, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια που αναμένονται με ενδιαφέρον. Στην Έδεσσα (18:00) ο Αερωπός που νίκησε στην Κατερίνη τον Αερωπό την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίζει τον Φοίβο Συκεών σε ένα παιχνίδι που ο χαμένος θα έχει μειονέκτημα στην «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία.
Επίσης στο Δαϊς (19:30) ο Δούκας που προέρχεται από τρεις ήττες θα φιλοξενήσει τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ που είναι σε φόρμα και θέλει να πλησιάσει περισσότερο στις πρώτες θέσεις.

Στη Νέα Κίο οι «Λύκοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει στην Handball Premier ο Διομήδης Άργους που αύριο υποδέχεται τη μαχητική ΧΑΝΘ για την 9η αγωνιστική με στόχο να συνεχίσει το καλό του σερί.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Η ΧΑΝΘ έχει όλα αυτά τα
χαρακτηριστικά της ομάδας που μπορεί να φτάσει στην έκπληξη. Πριν 3 αγωνιστικές έκανε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Η νίκη στις Συκιές μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα που να μην έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Ήταν μια εβδομάδα με ιώσεις για εμάς, αλλά τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό και σε συνεργασία με τον εξαιρετικό μας παθολόγο και μέλος της διοίκησης , Σπύρο Κόκκινο, καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε γρήγορα . Η ομάδα είναι νεανική και χρειάζεται υποστήριξη από όλους. Τα στοιχήματα κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δύσκολα για την ομάδα αλλά, με τους φιλάθλους και φίλους μας, τη διοίκηση, και τους τοπικούς άρχοντες κοντά, η πρόκληση μοιάζει να είναι υπόθεση όλων».

Ο πίβοτ Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς η ΧΑΝΘ έχει όραμα και φιλοδοξίες φέτος στην Handball Premier. Εμείς πρέπει να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή στις Συκιές με τον Φοίβο και να είμαστε 100% επικεντρωμένοι στο παιχνίδι, με συγκέντρωση και πειθαρχία. Με νίκη μας, φτάνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και βεβαίως παίρνουμε σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπυ με τον Φίλιππο το άλλο Σάββατο. Προς το παρόν όμως προέχει ο αυριανός αγώνας και πρέπει να τον κερδίσουμε».

Ο διεθνής πίβοτ Αδάμ Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι στο οποίο η συγκέντρωση και η υπομονή θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η ΧΑΝΘ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και έχει δείξει ένα καλό ανταγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο πρέπει να σεβαστούμε. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το θέλουμε πολύ και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η αυριανή ημέρα για να δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη www.diomidis-handball.gr. Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα είναι το Diverso Club, το κατάστημα Lonsdale και το κατάστημα Donuts Coffee and more.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Διομήδη, με έναν μεγάλο τυχερό να κερδίζει την τηλεόραση F&U 40'' Led FULL HD. Λαχνούς μπορείτε να βρείτε και στην είσοδο του γηπέδου, πριν τον αγώνα και μέχρι το ημίχρονο, οπότε και θα γίνει η κλήρωση.

Με ελλείψεις η ΧΑΝΘ
Ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Νίκος Μάντζος εκτός από την γνωστή απουσία του Καφαντάρη, δεν θα έχει αυτή τη φορά στην διάθεση του, ούτε τους Άγγελο Παπαδόπουλο, Σίμο Μπαϊρλή που χτύπησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ θα λείψουν για επαγγελματικούς λόγους οι Καράγγελος, Παντελίδης, Ορφανουδάκης και Τσαβδάρης.
«Έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε σταθερή σύνθεση και αν δεν είχαμε μεγάλο ρόστερ θα είχαμε πρόβλημα και στον καταρτισμό της 16άδας. Παρ’ όλα αυτά δεν απογοητευόμαστε. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα με ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι της αλλά σίγουρα και όχι την ομάδα της πρόσφατης δυναμικής στον τομέα της εμπειρίας. παρ' όλα αυτά ξέρουμε ότι δεν ήμαστε το φαβορί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και θα το κυνηγήσουμε με πάθος», σχολίασε ο περιφερειακός της ΧΑΝΘ Χρήστος Παπαδόπουλος.

No comments