Μέρα κυπέλλου με ακλόνητα φαβορί. Ζωντανά το Βριλήσσια - Αερωπός (18:00 websportstv.gr) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μέρα κυπέλλου με ακλόνητα φαβορί. Ζωντανά το Βριλήσσια - Αερωπός (18:00 websportstv.gr)

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η φάση των «16» του Κυπέλου Ανδρών. Σε live streaming ο αγώνας Βριλήσσια- Αερωπός

Η κληρωτίδα της ΟΧΕ δεν χαμογέλασε στις ομάδες της Α2 Ανδρών που συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού όλες κληρώθηκαν με ομάδες της Handball Premier στους «16» του θεσμού.
Έτσι οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας είναι τα μεγάλα φαβορί στα παιχνίδια: Πρωτέας Άρτας- Φίλιππος Βέροιας, Σεριφάτο Αιγίου- ΧΑΝΘ, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους, Βριλήσσια- Αερωπός Έδεσσας, ΑΟ Ιωαννίνων- Ποσειδών Λουτρακίου και Φθία Λαμίας- Δούκας.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο αναμετρήσεις, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ-Φοίβο Συκεών και
ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους.
Στην πρώτη περίπτωση θα παίξουν δύο ομάδες της Handball Premier όπου μεν οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δε θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Επίσης ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη έχει ενδιαφέρον, καθώς θα αναμετρηθούν οι πρωτοπόροι δύο κατηγοριών της Handball Premier (Διομήδης Άργους) και της Α2 Ανδρών (ΑΕΣΧ Πυλαίας).
Θα είναι ένα πολύ καλή ευκαιρία και συνάμα τεστ για την ομάδα της Πυλαίας να δείξει την δυναμική της απέναντι στους «Λύκους», μιας και είναι πιθανό του χρόνου να αγωνίζεται στα μεγάλα «σαλόνια».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Η ομάδα των Κωνσταντινουπολιτών είναι ένας σύλλογος- πρότυπο. Πολύ συμπαθής στα δικά μου κριτήρια για τον τρόπο που άνθισε και μεγαλούργησε για τα λίγα χρόνια ιστορίας της και αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στους συντελεστές διοικητικά και οργανωτικά, όσο και στους προπονητές, προεξέχοντος φυσικά του φίλου Πάνου Γούσιου, για την σοβαρή και σταθερή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Απαρτίζεται από ένα κράμα εξαιρετικών αθλητών, οι μεν έμπειροι έχουν μεγάλη και πρωταγωνιστική θητεία στην Α1 , οι δε νεαρότεροι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες φουρνιές που έχει περάσει από το ελληνικό χάντμπολ, δεδομένων των πόσων τίτλων έχει κερδίσει και παράλληλα είναι αθλητές μου στην εθνική εφήβων. Αγωνιστικά δεν έχουμε κανένα λόγο να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε πλήρεις και θα αγωνιστούμε για την νίκη, φιλοσοφία που δουλεύουμε σκληρά να την κατακτήσουμε, να παίζουμε δηλαδή στο 100% μας σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και νικητές μόνο μέσα από τη μέγιστη προσπάθεια. Ο σκοπός του ταξιδιού μας είναι η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, ενός θεσμού που γνωρίζουμε ότι ελλοχεύει παγίδες».

Ο προπονητής της ΑΕΣΧ Πυλαίας Πάνος Γούσιος τόνισε: «Είχαμε πολύ δύσκολη κλήρωση, καθώς παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ελλάδος και κατά τη γνώμη μου την πλέον αθλητική. Το ματς αποτελεί μία πρόκληση για την ομάδα και ιδιαίτερα για τους νεαρότερους αθλητές μας, που θα βρεθούν αντίπαλοι με παίκτες που αποτελούν πρότυπά τους. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ταλέντο των αθλητών μου και στο πνεύμα νικητή που χαρακτηρίζει την ομάδα, πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αρκεί να παρουσιαστούμε στο γήπεδο με περίσσιο αγωνιστικό θράσος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας Βριλήσσια- Αερωπός θα μεταδοθεί σε live streaming από την ιστοσελίδα websportstv.gr

No comments