Ακαδημία Πάτρας: "Ημερα αγαπης για τους συμπολιτες μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακαδημία Πάτρας: "Ημερα αγαπης για τους συμπολιτες μας"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ακαδημία των Σπορ θα πραγματοποιήσει την ‘’ ημέρα αγάπης προς τους συμπολίτες μας ‘’ ταυτόχρονα με την εκδήλωση της ανταλλαγής δώρων και ευχών  των Χριστουγέννων των τμημάτων υποδομών του συλλόγου. Η παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 7.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι,  όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ των γονέων και  παιδιών των υποδομών.

Όσον αφορά την ημέρα αγάπης οι αθλητές-τριες του συλλόγου, τα μέλη  και φίλοι του συλλόγου πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων, όπου και τα παραδίδουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών για να χρησιμοποιηθούν για το συσσίτιο που
πραγματοποιεί για τους άπορους συμπολίτες μας. Ο οποιοδήποτε φίλαθλος ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στις 7.00 μ.μ. στο κλειστό στο Κουκούλι να τα παραδώσει και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις ή στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδος που πραγματοποιούνται στο Κουκούλι την Τετάρτη 6.00-7.30 μ.μ. και Πέμπτη 7.00-8.30 μ.μ.

Στο δεύτερο σκέλος της δράσης οι αθλητές-τριες των υποδομών ανταλλάσουν μεταξύ τους δώρα και ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το τρίτο σκέλος   της εκδήλωσης περιλαμβάνει αγώνα μεταξύ των γονέων και των παιδιών των υποδομών όπου θα παίξουν αγώνα χαντ-μπολ. Έτσι θα ξανά δούμε γονείς -παλιοί αθλητές χαντ-μπολ και άλλων αθλημάτων να φορέσουν την στολή τους και να αγωνιστούν με τα παιδιά τους όπως τους: Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, Βάσω Βουκελάτου, Ελένη και Φωτεινή Αραβαντινού,  Ελένη Δάρρα, Κώστα Διαμαντόπουλο, Γεωργία Παπαδοπούλου, Ντίνο Γαβριήλ, Ανδρέα Πανίτσα, Γεώργιο Ιασονίδη, Αντώνιο Κατσίκη, Κώστα Μπούλη, Αθανάσιο Ασημακόπουλο, Άγγελο Σπηλιωτόπουλο, Φωτεινή Δοξαρά, Τάκης Παπαδόπουλος, κ.ά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Δεβελέγκας δηλώνει σχετικά με την εκδήλωση:
< Είναι μια καθιερωμένη δράση αγάπης προς τους συμπολίτες μας για τις δύσκολες  καταστάσεις που διανύει γενικότερα η χώρα μας  και προσπαθούμε και εμείς ως μέλη της κοινωνίας της πόλεως των Πατρών  να προσφέρουμε ότι μπορούμε  για τις ημέρες αγάπης που έρχονται στις γιορτές των Χριστουγέννων. Παράλληλα ως σύλλογος θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να δώσουμε τέτοιου είδους κατευθύνσεις  τους μικρούς αθλητές-τριες μας  που αύριο θα αποτελέσουν το μέλλον της πόλης μας γενικότερα. Γι αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην δράση μας >.

No comments