Στην κορυφή ο ΒΑΟ Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην κορυφή ο ΒΑΟ Λουτρακίου

Σημαντική νίκη επι της Ακαδημίας Πάτρας σημείωσε ο ΒΑΟ Λουτρακίου, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λουτρακίου ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Β Εθνικής ανδρών.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βυζαντινός, μπαίνοντας από την αρχή δυνατά και με την δυναμική του κόσμου που έδωσε βροντερό παρών, πήρε το προβάδισμα από την αρχή και ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού πήρε μια διαφορά ασφαλείας, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 15-10.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ποιο αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν σε πολλά διαστήματα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αφού οι γηπεδούχοι δέχτηκαν συνολικά 12 δίλεπτα. Στο 58 . 39''ο Βυζαντινός με λιγότερο παίκτη λόγω διλεπτής (2΄)
αποβολής  και ενώ το σκορ ήταν 30-27. Εκτελώντας το πέναλτι η Ακαδημία ευστόχησε κάνοντας το σκορ 30-28. Μετά το τάϊμ-άουτ που κάλεσε ο Πανούσης για να κατευθύνει την επίθεση, οι παίκτες του παρόλο και με λιγότερο παίκτη κατάφερε να κλειδώσει το ματς σκοράροντας, κάνοντας το σκορ 31-28. Αυτό που έκανε η Ακαδημία ήταν απλά να μειώσει 31-29 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΒΑΟ Λουτρακίου - Ακαδημία Πάτρας 31-29
5λεπτα: 3-2,  5-4,  8-5, 9-7, 12-8, 15-10( ημίχ.) 17-13, 20-14, 22-17, 25-22, 27-24, 31-29 τελικό
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ: (Ι. Πανούσης) Χαραλαμπάκης, Αικατερίνης 8, Πλιάκουρας1, Γκίκας 7, Θεοχάρης 1, Κάπης 1, Καρακώστας 3, Φύττας, Καπνιστής, Αντωνίου, Μπάμπης 1, Παπαδόπουλος 4, Γρούμπος, Μπέκος 3, Οικονόμου 1,Φίλης 1.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ( Ι. Παπαγιαννόπουλος) Παναγιωταρόπουλος, Καλούδης 1, Παπανικολάου, Παναγιωταρόπουλος Π. 1, Τριανταφύλλου, Παπαγιαννόπουλος 11, Γεωργίου 9, Σταυρόπουλος 2, Μάρκοβιτς 4, Καραβανίδης, Καρύδης, Καραγιάννης, Παπαλέξης, Κασάπης, Κριθάρας, Πάγκης.

Διαιτητές: Τόλιος ( συνδ. Θεσσαλονίκης)-Καρατράντος (συνδ. Αθήνας)
Πέναλτι :4/4-3/2 ,  Δίλεπτα: 12-4


Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά: 
«Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι παίζαμε χωρίς τα δύο βασικά μας πλέι μέικερ (σ. τραυματίες οι Μακρυδάκης και Μπακαφούκας) και στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, αλλά κυρίως στο γεγονός της έλλειψης συγκέντρωσης και στις επιπόλαιες τελικές ενέργειες σε καίρια σημεία του αγώνα που πραγματικά μας στοίχησαν στο τέλος στο τελικό αποτέλεσμα.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις μια άριστη διαιτησία σε ένα αγώνα ντέρμπι και να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις για να φέρεις το αποτέλεσμα.
Δεν έχουμε χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, αφού πάλι στην πρώτη θέση παραμένουμε, αλλά χάσαμε στο κενό που άφησαν τα δύο playmaker, για αυτό η ομάδα στις μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου θα ενισχυθεί στις θέσεις ίντερ και πλέι-μέικερ. Καλές γιορτές».

No comments