Σπουδαία νίκη για την παραμονή της η Ασπίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία νίκη για την παραμονή της η Ασπίδα

Σπουδαία νίκη για την μάχη της παραμονής πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” κερδίζοντας με 22-21 τον Άρη Θεσσαλονίκης σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση.

Μεγάλη και ενδεχομένως να αποδειχτεί και κομβική νίκη σημείωσε η Ασπίδα Ξάνθης απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης για την μάχη της παραμονής, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών Χάντμπολ. Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη είχε το προβάδισμα
σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και διαφορά στη νίκη της, ωστόσο το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το φινάλε με τους Ξανθιώτες να κρατούν τους δύο “χρυσούς” πόντους στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και πλέον στρέφει την προσοχή της στο τελευταίο ματς του 2015 εντός έδρας με την πρωτοπόρο Πυλαία.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΡΗΣ 22-21
Δεκάλεπτα: 3-2, 7-6, 10-9(Ημίχρονο), 15-13, 17-15, 22-21(Τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Σαπανίδης, Ηλιάδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Καίκης(τ), Βάκκας 9, Γκουντούλας, Ναθαναηλίδης 2, Βαρδάκας 3, Καζαντζίδης 1, Μπέλλιας, Παπαϊωάννου, Τσεσμετζής, Καραπαπάζογλου 1, Πατσιαβάς, Τζίνεβης 3, Μπρατίδης 3, Κόλλιας, Πιστόλας, Ξενοπανάγος(τ)

ΑΡΗΣ(Κ. Κοκτσίδης): Μολφέτας, Τσαγκαράκης 7, Βιτάνογλου 5, Παπατέρλου, Ψωναθιανός 1, Κοέν, Γιαβρόγλου, Καλλιανίδης 1, Μεϊμαρίδης 5, Τσιρτσουρίδης, Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Πάνος, Δίναλης, Αδαμίδης 4, Μουρτζίνος

πηγή : thrakisports.gr

No comments