Θ. Πετρίδης: «Σημασία αυτός ο τίτλος να έρθει στο φινάλε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θ. Πετρίδης: «Σημασία αυτός ο τίτλος να έρθει στο φινάλε»

Ο Θοδωρής Πετρίδης ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ αφού έφτασε τις 251 συμμετοχές γιορτάζοντάς το με τη νίκη που έδωσε στο Δικέφαλο τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τιμήθηκε για τη συμπλήρωση 250 συμμετοχών στο πρωτάθλημα χάντμπολ στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου πριν από λίγες ημέρες, ενώ σήμερα έφτασε τις 251 με την παρουσία του στην νικηφόρα αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας με 27-23.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Θοδωρής Πετρίδης μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με
τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια που περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Για τη αναμέτρηση και την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα ο Θ. Πετρίδης δήλωσε: "Είναι μια επιτυχία για όλη την ομάδα. Πήραμε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, όμως για εμάς έχει σημασία αυτός ο τίτλος να έρθει στο φινάλε του πρωταθλήματος. Παίξαμε ωραίο χάντμπολ ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Είχαμε κάποια προβλήματα στον έμμεσο αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό".

Για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Έχουμε δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια παίζουμε πάλι μαζί τους για το Κύπελλο προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση".

No comments