Παρέμεινε στην κορυφή η "Χιλιώτης" Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε στην κορυφή η "Χιλιώτης" Δράμα 86

Ένα πολύ μεγάλο ματς, μεταξύ ίσως των δύο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας και μεγάλη νίκη για την Χιλιώτη Δράμα '86 με σκορ 29-27 επί του Ζαφειράκη Νάουσας. Όλα αυτά το Σάββατο στο κατάμεστο από δραμινούς φιλάθλους Κραχτίδη και μια νίκη, η 9η σε 11 αγώνες για την δραμινή ομάδα που πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στην κανονική περίοδο του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η δραμινή ομάδα έκανε καταπληκτικό πρώτο μέρος, με εξαιρετική άμυνα και πρωταγωνιστές στην επίθεση τους εξαιρετικούς Τσιτσίγκο, Σπέντζο
και Βαλαβάνη προηγήθηκε 11-9, 14-10 και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με γκολ του Αντριέφσκι στην λήξη του ημιχρόνου με σκορ 17-12.

Στο β' μέρος ο Ζαφειράκης που είχε χάσει με κόκκινη κάρτα από το 21 λεπτό τον Βλάχο για δυνατό μαρκάρισμα, ανέβασε την απόδοση του και με κορυφαίους τους Διδασκάλου και Καραπεϊδη, μείωσε 25-24 και ισοφάρισε 26-26!! Σ' εκείνο το χρονικό σημείο όμως η έμπνευση του Σάββα Δεμερτζίδη να περάσει στο τέρμα τον Γιάννη Τσεπίδη άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Με 5 συνεχόμενες αποκρούσεις ο νεαρός τερματοφύλακας κράτησε μακριά από το γκολ τον Ζαφειράκη και με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον εκπληκτικό Σπέντζο με συνεχόμενα γκολ στο φινάλε, η δραμινή ομάδα έφτασε στην περήφανη και δύσκολη νίκη με σκορ 29-27.

Να σημειώσουμε ότι τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ο Ανέστης Κοβογλανίδης που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση στο πρώτο μέρος.

 Τιμήθηκε ο Πέτρος Διδασκάλου

Η διοίκηση της Χιλιώτη Δράμα '86 για μια ακόμη φορά έδειξε ότι ξέρει να τιμά και δεν ξεχνά ποτέ τους αθλητές που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου. Έτσι λίγο πριν την σέντρα του ματς, σε πολύ όμορφη εκδήλωση, τίμησε με τιμητική πλακέτα τον επί 4 χρόνια αθλητή της ομάδας και νυν παίκτης της Νάουσας Πέτρο Διδασκάλου που αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους. Ήθος και αθλητικός πολιτισμός για μια ακόμη φορά από τον δραμινό σύλλογο.

 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άριστη η διαιτησία των Τζαφερόπουλου - Λινάρδου.

Τα πεντάλεπτα : 2-2, 5-4, 8-6, 11-9, 14-10, 17-12 ημίχρονο, 20-15, 22-18, 24-20, 25-24, 28-27, 29-27.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΧΙΛΙΩΤΗ ΔΡΑΜΑ '86(Σάββας Δεμερτζίδης - Θόδωρος Τογανίδης): Σιδηρόπουλος, ΤΣΕΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Χαϊτίδης 1, ΚΟΤΣΑΜΑΡΙΚΟΓΛΟΥ 3, ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ 4, Κουρτίδης 1, Αντριέφσκι 3, ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 9, ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ 3, Θωμίδης 1, ΚΟΒΟΓΛΑΝΙΔΗΣ 3, Κουρουτζίδης 1, Χατζηνικολάου, Τορνικίδης, Νέλκος, Γιάγκου.

 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Θόδωρος Παυλίδης):Βλάχος 1, Καραγεωργίου 2, Ρότσιος, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ 6, ΚΑΡΑΠΕΙΔΗΣ 7, Πετρίδης 2, Χατζηγεωργίου 2, Ροδοβίτης 1, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης 4, Σιδηρόπουλος 2, Χαλάτσης, Μπάμπος, Καραμπέλκος, Μπουμπουκέντρης, Τριγώνης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πηγή: sportsdrama.gr

No comments