Εκοψε την πίτα της η ΕΣΧΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκοψε την πίτα της η ΕΣΧΘ

Παρουσία 700 ατόμων η Ένωση Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και τίμησε τα σωματεία- μέλη της που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Παρόντες ήταν το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Σπυρόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Αλεξιάδης, Άγγελος Μαυρίδης, οι πρώην Πρόεδροι της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης και Παντελής Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΔΥΜ Παναγιώτης Βλαχόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ Διονύσης Ντόβας, ο καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Χρήστος Κοτζαμανίδης, καθώς και πολλοί Προπονητές, εκπρόσωποι διαιτητών, κριτών και πλήθος αθλητών και γονέων.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θανάσης
Βαρδαλής, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πυλαίας- Πανοράματος Σωκράτης Δωρής, ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Νεάπολης- Συκεών Αντώνης Σαουλίδης.

Τα τυχερά φλουριά κέρδισαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης και η ΕΣΧΘ, ενώ τα καταστήματα Δημητριάδης «OPTIKONXPRESS» έκαναν δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στον Αλέξη Αλβανό για τον τίτλο του MVP της σεζόν 2014-2015.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ Δημήτρης Σαουλίδης στην ομιλία του ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στην ετήσια γιορτή της Ένωσης μας, η οποία είναι θεσμός από την ημέρα ιδρύσεως της μέχρι σήμερα. Με χαρά βραβεύουμε για άλλη μια χρονιά τις κορυφαίες ομάδες της Ένωσης μας που διέπρεψαν στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συντελεστές των Σωματείων, διοικήσεις, προπονητές, αθλητές, καθώς και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς που στηρίζουν το άθλημα μας. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους χορηγούς μας το cafe Μαύρο Γάτο που προσέφερε τα έπαθλα, τον Φοίβο Συκεών που προσέφερε την πίτα και τα καταστήματα Δημητριάδης «OPTIKONXPRESS» που προσέφεραν τα δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η Εθνική γυναικών μπιτς χάντμπολ για το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα

Επίσης βραβεύτηκαν τα Σωματεία:
ΠΑΟΚ (νταμπλ στους Άνδρες, Χάλκινο μετάλλιο Πανελλήνιο Εφήβων, Πρωταθλητής Ελλάδος Παμπαίδες Β’, πρωταθλητής Νεανίδων ΕΣΧΘ)
Δίας Πολίχνης (άνοδος στην Α2 Ανδρών)
ΑΕΣΧ Πυλαίας (Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Παίδων, Ασημένιο μετάλλιο Παμπαίδων Α’, Πρωταθλήτρια Παίδων ΕΣΧΘ, Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων Α΄ και Β’ ΕΣΧΘ)
Απόλλων Σταυρούπολης (Ασημένιο μετάλλιο Πανελλήνιο Παγκορασίδων Α΄)
Φοίβος Συκεών (Πρωταθλητής ΕΣΧΘ Εφήβων, Παμπαίδων Α’ και Παμπαίδων Β’)
ΑΕΠ Πανόραμα (Πρωταθλήτρια ΕΣΧΘ Κορασίδων)

No comments