Πολυτιμότεροι Λοιζος και Μπαλάφα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολυτιμότεροι Λοιζος και Μπαλάφα

Ο τερματοφύλακας του Διομήδη αναδείχθηκε κορυφαίος της Handball Premier

Για 3η φορά τη φετινή σεζόν, μετά την 2η και την 10η αγωνιστική ο Νίκος Λοίζος ψηφίστηκε κορυφαίος στην Handball Premier.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας του Διομήδη ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ομάδας του με 33-21 επί του Δούκα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο νεαρός πορτιέρο δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους. Είχαμε πάθος και ενέργεια και ελέγξαμε το ματς από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την απόδοση του στον συμπαίκτη μου Τζούρο Μούγιτς που ήταν καθοριστικός. Τώρα επόμενος στόχος της ομάδας είναι η
πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και για να τα καταφέρουμε πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας».

Η ψηφοφορία
Λοίζος (Τερματοφύλακας- Διομήδης) 5
Κράλλης (Δεξί ίντερ- Αερωπός) 3
Γκουλέ (Περιφερειακός- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ) 1
Δούγιας (Αριστερός εξτρέμ- Αερωπός) 1
Λευκά 2

Η αθλήτρια του ΟΦΝΙ αναδείχθηκε πολυτιμότερη της 12ης αγωνιστικής

Το αήττητο της στην Α1 Γυναικών κατάφερε να διευρύνει η Νέα Ιωνία μετά την σημαντική νίκη της με 36-28 επί της Αναγέννησης Άρτας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Κορυφαία για τις φιλοξενούμενες ήταν η Βάγια Μπαλάφα με 9 γκολ, η οποία και αναδείχθηκε και πολυτιμότερη από τους προπονητές.
«Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα αφού μετά από 16 χρόνια στην Αναγέννηση, πλέον αγωνίζομαι στη Νέα Ιωνία και με την νέα μου ομάδα έπρεπε να δώσω το 100% για να κερδίσουμε μέσα στην Άρτα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ», σχολίασε η έμπειρη πίβοτ.
Η ψηφοφορία
Μπαλάφα (πίβοτ- ΟΦΝΙ) 3
Τσάκαλου (αριστερό ίντερ- ΟΦΝΙ) 1
Φράγκου (δεξί ίντερ- Μ. Αλέξανδρος) 1
Σκάρα (Πλέι μεικερ- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 1
Στανκούτε (Πίβοτ- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 1

No comments