Δημητρούλιας: "Επιβεβλημένη η απόλυτη συγκέντρωση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Επιβεβλημένη η απόλυτη συγκέντρωση"

Για την 14η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης, στο πρώτο του παιχνίδι για το 2016, υποδέχεται τον Δούκα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου (19.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Συρεπίσιος και Μερτινιάν με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Τσάμο. Ο Διομήδης καλείται να ανακτήσει γρήγορα το πολύ καλό του αγωνιστικό προφίλ, με το οποίο ολοκλήρωσε το 2015 και να καλύψει το μεγάλο κενό της διακοπής του Πρωταθλήματος, προκειμένου να μπορέσει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τον Δούκα και να κρατήσει τη διαφορά των 3 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.diomidis-handball.gr με χορηγούς της μετάδοσης το Duo Coffee Company, το κατάστημα Μαυρίδου και το Barche Bistro.

Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για το ντέρμπι του Σαββάτου: « Ο
Δούκας επέδειξε διάρκεια στον πρώτο γύρο και δίκαια βρίσκεται στην 4η θέση. Για εμάς αυτό το ματς έχει πολλές παραμέτρους για αξιολόγηση, σε περίπτωση που καταφέρουμε να κερδίσουμε, με προεξάρχουσα το γεγονός ότι προερχόμαστε από ένα μεγάλο κενό με την μισή ομάδα να απέχει από την προετοιμασία λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, γεγονός που μας στοιχίζει, όπως φάνηκε και στην προηγούμενη διακοπή στον αγώνα με τον Αερωπό Έδεσσας, αφού η ομάδα φυσιολογικά ξαναχρειάζεται χρόνο μαζί για να βρει τα πατήματά της και κυρίως τον ρυθμό της. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο, κρίνεται επιβεβλημένη η απόλυτη συγκέντρωση καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά σίγουρα και η ενέργεια, που μας έλειψε επίσης στον πρώτο αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ρυθμό της ομάδας και το επίπεδο επαγγελματισμού των παικτών μου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αφού δουλεύουμε εντατικά σε βίντεο και γήπεδο, για να πλησιάσουμε αγωνιστικά το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή».

Ο δεξιός εξτρέμ Αντώνης Δάσκαλος τόνισε: « Αρχικά θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Δούκα, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας μέσω των προπονήσεων και μελετάμε τον αντίπαλο με βίντεο όλη την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το πρώτο του 2016, μετά από την διακοπή της Handball Premier και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, να συνεχίσουμε όπως είχαμε σταματήσει. Με την στήριξη του κόσμου, που είναι για εμάς ο σημαντικότερος παράγοντας, ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και θα εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Ο τερματοφύλακάς Κώστας Κοτανίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ξεκινάνε και πάλι οι επίσημοι αγώνες για την ομάδα μου. Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας , ο οποίος δεν είναι άλλος παρά μόνο η νίκη, μέσα από μια καλή εμφάνιση. Άλλωστε είναι κάτι που χρωστάμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα, μα πάνω από όλα στους φιλάθλους, που τόσο καιρό μας στηρίζουν με την παρουσία τους στο γήπεδο».

No comments