Μια νίκη και μια ήττα για την ανδρών στην Τουρκία. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μια νίκη και μια ήττα για την ανδρών στην Τουρκία.

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της εθνικής μας ομάδας των ανδρών, στα δυο φιλικά που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη με την αντίστοιχη της Τουρκίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει και αύριο στην γειρτονική χώρα και το πρωί της Τετάρτης θα πετάξει για το Κίεβο όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία.

Σαφώς πιο βελτιωμένη σε άμυνα και επίθεση και πιο αποτελεσματική παρουσιάστηκε η Εθνική Ανδρών στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στην Τουρκία, κερδίζοντας με 27-25.
Από το πρώτο ημίχρονο (14-11 υπέρ της Ελλάδας) η Εθνική μας είχε το πάνω χέρι και έλεγχε τον
ρυθμό του αγώνα.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε κάτω από τα δοκάρια ο Γιώργος Μπάρμπας, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάλλιος με 7 γκολ. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και εκνευρισμό, λόγω της απειρίας των διαιτητών που σε αρκετές φάσεις αδίκησαν την ελληνική ομάδα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είπε: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη. Ήμασταν πιο μαχητικοί και πιο αποφασιστικοί. Είχαμε φρεσκάδα στην επίθεση. Μας διακρίνει η ψυχή και ο ενθουσιασμός και πρέπει αυτό να το κρατήσουμε και στα επίσημα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι μας δόθηκε από την Ομοσπονδία η δυνατότητα να κάνουμε αυτά τα δύο δυνατά φιλικά και να προετοιμαστούμε στην Κωνσταντινούπολη, ενόψει των προκριματικών».

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μπάρμπας, Κατσίκης, Λοϊζος, Μυλωνάς 1, Πασσίας, Παπαδόπουλος Α. 3, Σεϊρεκίδης, Κωστακίδης, Μπάγιος 3, Αραπακόπουλος 2, Μαστορογίαννης 3, Μπουκοβίνας, Παλάσκας 1, Τσίλης 1, Παπαδιονυσίου 1, Παπαδόπουλος Β. 3, Μάλλιος 7, Μπασμαλής 2.


Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα άσχημο δεύτερο είχε η Εθνική Ανδρών απέναντι στην Τουρκία στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 30-23 (ημίχρονο 14-12)

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε μαχητικότητα. Μας έλειψε η τακτική σκέψη στην επίθεση. Κρατάμε την καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη στο αυριανό ματς. Η Τουρκιά είναι δυνατή ομάδα με καλά κορμιά».

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μπάρμπας, Κατσίκης 2, Λοϊζος, Μυλωνάς Πασσίας, Παπαδόπουλος Α. 3, Σεϊρεκίδης, Κωστακίδης 2, Μπάγιος 1, Αραπακόπουλος 4, Μαστορογίαννης 2, Μπουκοβίνας, Παλάσκας 1, Τσίλης 1, Παπαδιονυσίου, Παπαδόπουλος Β. 4, Μάλλιος 2, Μπασμαλής 1.

No comments