Κρανάκης: "Αυτή η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί γιατί έχει μέλλον" - Μυλωνάς: "Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Αυτή η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί γιατί έχει μέλλον" - Μυλωνάς: "Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό"

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Γιώργος Κρανάκης αναφέρθηκε στη μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίχτες της εθνικής, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την πίστη του στο μέλλον αυτής της ομάδας, ενώ ο Χρήστος Μυλωνάς που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρακτήρισε τη Λετονία την καλύτερη ομάδα του ομίλου και αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αναλυτικά:

Γιώργος Κρανάκης (Προπονητής Ελλάδας): «Εύχομαι στην Λετονία να προκριθεί στην τελική φάση και υπόσχομαι ότι αν τα καταφέρει θα πάω να τους δω από κοντά. Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Θα ξεκινήσω από το τέλος με τους πανηγυρισμούς.
Αυτοί δείχνουν πόσο πολύ το νιώθουν, πόσο το ήθελαν. Εμείς για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε μεγάλη μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Την ίδια καλή εικόνα θέλουμε να έχουμε και απέναντι στην Κύπρο στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Αυτή η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί γιατί έχει μέλλον».

Χρήστος Μυλωνάς (αριστερός ίντερ Εθνικής): «Συγχαρητήρια στην Λετονία για την πρόκριση, έδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Εμείς θέλαμε να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση μετά το κακό αποτέλεσμα με την Ουκρανία. Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό».

Ούγκις Βικστρεμς (προπονητής Λετονίας): «Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε αυτή την ισοπαλία. Μας έφτασε ο πόντος για να προκριθούμε και επίσης πιστεύω και για την Ελλάδα ήταν ένα καλό αποτελέσμα».

Αιβις Γιουρντς (αριστερός ίντερ Λετονίας): «Σεβασμός στην Ελλάδα. Έπαιξαν σαν ομάδα, πολύ όμορφο χάντμπολ. Μου άρεσε πολύ»

No comments