Με Ουκρανία απόψε η Εθνική. Δηλώνουν έτοιμοι οι διεθνείς μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Ουκρανία απόψε η Εθνική. Δηλώνουν έτοιμοι οι διεθνείς μας

Καθοριστικό παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο την Ουκρανία στο «Παλάτι των Σπορ» του Κιέβου σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μία ήττα από την Λετονία και μία νίκη κόντρα στην Κύπρο και για να έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κίεβο.
Η «γαλανόλευκη» προετοιμάστηκε κατάλληλα, αφού αρχικά έκανε προπονήσεις και φιλικά στην Αθήνα (27-30/12), ενώ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κωνσταντινούπολη (3-6/1) με
προπονήσεις και διεθνή φιλικά απέναντι στην Τουρκία, όπου είχε μία νίκη και μία ήττα.
Διαιτητές θα είναι οι Μολδαβοί Σίρμπου και Σιπουνίκοφ με παρατηρητή τον Σλοβάκο Ρουντνίτσκι.
Η Εθνική μας στην συνέχεια του ομίλου θα αντιμετωπίσει στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, την Ουκρανία (10/1, 15:00), την Λετονία (13/1, 18:00), ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Λευκωσία απέναντι στην Κύπρο (17/1, 17:00).

3ος όμιλος
Βαθμολογία (σε 2 ματς)
1. Λετονία 4
2. Ουκρανία 2
3. Ελλάδα 2
4. Κύπρος 0

Χάρης Μάλλιος, Απόστολος Παλάσκας και Λευτέρης Σεϊρεκίδης μιλούν για τον αγώνα κόντρα στην Ουκρανία

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκαν με δηλώσεις τους οι Έλληνες διεθνείς, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την Ουκρανία αύριο στο Κίεβο.

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής και της Γερμανικής Στραλζούντερ Χάρης Μάλλιος επεσήμανε: «Αρχίζει μια σειρά δύσκολων αγώνων από τους οποίους πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Τα δύο τελευταία φιλικά που παίξαμε μας βοήθησαν να αποκτήσουμε τον απαιτούμενο ρυθμό. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια, πάθος και ένταση από όλους μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Ο αριστερός ίντερ της Εθνικής και του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας σημείωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει μια αρκετά καλή προετοιμασία, παίξαμε κάποια φιλικά παιχνίδια και τώρα ξεκινάμε τους επισήμους αγώνες. Στόχος μας είναι να δώσουμε ότι έχουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής και του Διομήδη Λευτέρης Σεϊρεκίδης τόνισε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι με την Εθνική μας ομάδα των ανδρών. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

No comments