Στην Κύπρο η ανδρών. Παπαδιονυσίου: "Απαραίτητη συγκέντρωση και προσοχή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Κύπρο η ανδρών. Παπαδιονυσίου: "Απαραίτητη συγκέντρωση και προσοχή"

Στην Κύπρο για τον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017, βρίσκεται από σήμερα η εθνική ανδρών, όπου αύριο Κυριακή (17:00) αντιμετωπίζει την Κύπρο στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταδοθεί σε live streaming. Η Εθνική θέλει την νίκη και παράλληλα ήττα της Ουκρανίας από την Λετονία για να κατακτήσει την 2η θέση στον όμιλο που θα δώσει την ευκαιρία για καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λετονία η Εθνική ομάδα θα έχει δύο αλλαγές στην 16αδα της,
αφού τη θέση του Νίκου Λοίζου θα πάρει ο Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ αντί του τραυματία Δημήτρη Κατσίκη (θα κάνει αύριο μαγνητική) συμπεριλήφθηκε ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης.

Στην αποστολή μετέχουν, ως αρχηγός, ο τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών Ομάδων Παναγιώτης Τραϊκόγλου, οι Προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι παρακάτω 16 αθλητές: Μπάρμπας, Μπάγιος, Μπασμαλής, Δέσπος, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Πασσιάς, Παπαδόπουλος Αδαμ, Τσίλης, Παλάσκας, Παπαδόπουλος Βύρων, Κρεμαστιώτης, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Σεϊρεκίδης.

Η Εθνική πρέπει να νικήσει στην Κύπρο για να έχει αξία το αποτέλεσμα κόντρα στην Λετονία, υπογράμμισε ο Τάσος Παπαδιονυσίου

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται σταθερά στην 16αδα της Εθνικής Ανδρών σε αυτά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι ο Τάσος Παπαδιονυσίου. Ο 26χρονος πίβοτ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Κύπρο: «Ερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λετονία. Για να έχει αξία όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να ολοκληρώσουμε τον όμιλο με νίκη και να κυνηγήσουμε ως το τέλος την δεύτερη θέση, πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και προσοχή κόντρα σε μια ομάδα όπως η Κύπρος, που ειδικά στην έδρα της έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια».

No comments