Κώστας Σπυρόπουλος "Στρατηγικός στόχος ήταν και παραμένει το EURO 2020" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας Σπυρόπουλος "Στρατηγικός στόχος ήταν και παραμένει το EURO 2020"

Για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας που αφορά την Εθνική Ανδρών μίλησε ο αντιπρόεδρος Κώστας Σπυρόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ελλάδα- Λετονία.

«Με τον αυριανό μας αγώνα με τους Λετονούς, αύριο το απόγευμα στις 18:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» και την Κυριακή με την Κύπρο, θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια των διεθνών μας, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017. Το Εθνικό μας συγκρότημα, με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό και την μεγάλη ηλικιακή αλλαγή που έχουμε κάνει στο ρόστερ, νομίζω ότι πήγε με βάση των δυνατοτήτων του σε όλη αυτή την προσπάθεια για τα προκριματικά. Καμία ήττα δεν πρέπει να μας
αποπροσανατολίσει από τον στρατηγικό σχεδιασμό και την καλή προετοιμασία για το EURO 2020. Αυτός ήταν ο στρατηγικό μας σχεδιασμός και παραμένει. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική μας στο αυριανό παιχνίδι και καλή επιτυχία στους φιλοξενούμενους Λετονούς.
Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι που είμαστε γύρω από την Εθνική είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την στήριξη του κόσμου στο ματς με την Ουκρανία και είμαστε σίγουροι ότι και αύριο το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο».

No comments