Συλλυπητήρια από ΣΥΔΧΑ, ΠΣΑΧ, Διομήδη, Φίλιππο για την απώλεια του Ιωάννη Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συλλυπητήρια από ΣΥΔΧΑ, ΠΣΑΧ, Διομήδη, Φίλιππο για την απώλεια του Ιωάννη Δούκα

Συλλυπητήρια από ΣΥΔΧΑ, ΠΣΑΧ, Διομήδη και Φίλιππο για τον θάνατο του Ιωάννη Δούκα

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής κ.Κυριακούλιας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Οικογένεια Δούκα γιά την εκδημία του ιδρυτή και επί σειρά ετών Προέδρου του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ Ιωάννη Δούκα. Ο μεταστάς υπήρξε από τους πρωτεργάτες του αθλήματός μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση και ανάπτυξή του.´Οσοι τον ζήσαμε θα θυμόμαστε πάντα την Δωρική του μορφή, παρότι  Ηπειρώτης,καθώς και την ευθυκρισία και ακεραιότητα του χαρακτήρος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα σκεπάσει τον Σεβαστό μας κ.Γιάννη.

Ο Πρόεδρος Κώστας Τσιλιμπάρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών
Χειροσφαίρισης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Δούκα για την απώλεια του ιδρυτή και επί σειρά ετών Προέδρου του ΑΣΕ Δούκα, Ιωάννη Δούκα.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, ο οποίος διαχρονικά συνέβαλε τα μέγιστα για την εξέλιξη και διάδοση του αθλήματος.
Εμείς οι αθλητές θα θυμόμαστε και θα τιμούμε πάντα τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μας με ήθος και συνέπεια και ο Ιωάννης Δούκας ήταν ένας από αυτούς.

Ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Δούκα για τον θάνατο του Ιωάννη Δούκα. Ενός κυρίου, με όλη την σημασία της λέξεως, που πρόσφερε τόσα πολλά στην παιδεία, αλλά και στον αθλητισμό και ειδικά στο χάντμπολ, με τις σχολές Δούκα

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Διομήδη εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Ιωάννη Δούκα, προέδρου επί σειρά ετών του Α.Σ.Ε. Δούκα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο ιστορικό σωματείο του Δούκα για την απώλεια ενός εκ των στυλοβατών του ελληνικού χάντμπολ στην ιστορία του.

No comments