Τουρνουά ανάπτυξης στη Λάρισα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά ανάπτυξης στη Λάρισα

Τη Κυριακή 28/2/2016 στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, διοργανώνεται επίσημο τουρνουά Χειροσφαίρισης ηλικιακών κατηγοριών Κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και του εκπροσώπου της , Ομοσπονδιακού προπονητή για την περιοχή , κο Τσιαπα Ιωάννη .

Συμμετέχουν ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα , στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος στη ευρύτερη περιοχή ηλικιών από 8 -16 ετών, με ομάδες όπως το Larissa Handball Club από τη Λάρισα ,
υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή , κου Γκουραβα Βασίλειο , ψυχή αυτής της προσπάθειας , από το Βόλο θα λάβουν μέρος ο Ευρυτος Βόλου και ο Κένταυρος Αγριας Βόλου , από την Καρδίτσα η Ακαδημία των Σπορ και από τη Λαμία οι Αμφικτυονες Λαμίας .

Οι αγώνες αυτοί γίνονται στα πλαίσια τη ευρύτερης προσπάθειας να κινητοποιηθούν όσα πιο πολλά παιδιά μπορούμε, ώστε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό , στο χάντμπολ που σαν άθλημα μπορεί να προσφέρει πέρα από την υγεία , τη καλή φυσική κατάσταση , την ευεξία , το ξεκούρασμα από το διάβασμα , την δημιουργική εκτόνωση , επίσης και το γερό σώμα , την ομαδικότητα , την κοινωνικότητα , το ήθος , και χαρακτηριστικά που πρέπει να πάρει από εμάς τους προπονητές και να τα ‘’ φέρει ‘’ μαζί του σε όλη του τη ζωή , ως προσωπικότητα .

Σας καλούμε όλους και όλες , να έρθετε να παρακολουθήσετε από κοντά αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε εδω και 2 -3 χρόνια στη Λάρισα , αλλά και σε όλη την περιοχή ευρύτερα , αυτή τη Κυριακή 28/2 από τις 09.30 – 14.30 , στον Άγιο Θωμά στη Λάρισα , σε μια γιορτή του Αθλητισμού και του Χάντμπολ !!

No comments