"Μπες στην αγέλη των Λύκων". Η νεα καμπάνια του Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Μπες στην αγέλη των Λύκων". Η νεα καμπάνια του Διομήδη

Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως εκτός από το αγωνιστικό μέρος, οι άνθρωποι του ο Διομήδης δίνουν βάση και στο επικοινωνιακό και εμπορικό τομέα, όπου εισάγουν καινοτόμες ιδέες για την ελληνική χαντμπολική πραγματικότητα.

Τελευταία δράση, είναι η καμπάνια "Μπες στην αγέλη των Λύκων". Ενας πρωτότυπος διαγωνισμός μέσα στο Facebook, που έχει συναντήσει πρωτόγνωρη αποδοχή τις τελευταίες δύο ημέρες από τους φίλους του συλλόγου. Μέσα από μια φωτογραφία στη σελίδα του συλλόγου στο facebook παροτρύνει τους συμμετέχοντες να την μοιραστούν στο προσωπικό τους προφίλ, να πάρουν όσα περισσότερα likes μπορούν και να
κερδίσουν ένα πραγματικά υπέροχο δώρο. Να ενσωματωθούν στην ομάδα του Διομήδη το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στον αγώνα Διομήδης - Αρχέλαος Κατερίνης (18.00 στη Νέα Κίο) και να ζήσουν από κοντά και ρεαλιστικά τις συνθήκες του αγώνα.

Ο νικητής θα μπει στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες, θα ακούσει τις οδηγίες που θα δώσει ο προπονητής, θα νιώσει την ένταση, το πάθος και τη δύναμη της ομάδας και θα καθίσει στον πάγκο την ώρα του αγώνα μαζί με τους Λύκους, ως συνοδός.

Η πρωτοτυπία αυτή του Διομήδη έχει μέσα σε δύο ημέρες προσελκύσει πάνω από 7.500 χιλιάδες επισκέπτες στην ανάρτηση, ενώ τα like στις κοινοποιήσεις των διαγωνιζομένων πέφτουν «βροχή».
Ο διαγωνισμός θα λήξει το Σάββατο στις 11.00 το πρωί, όπου και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

No comments