Κρίσιμη νίκη για την παραμονή η Ασπίδα Ξάνθης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρίσιμη νίκη για την παραμονή η Ασπίδα Ξάνθης

Πραγματοποιώντας ψυχωμένη εμφάνιση, και χαρακτήρα όταν χρειάστηκε η Ασπίδα Ξάνθης πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 28-24 στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, νίκη που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσή» στο τέλος του πρωταθλήματος στην μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη μπήκε απο νωρίς δυνατά και έδειξε αποφασισμένη να πετύχει την πρώτη της νίκη για το 2016 απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Νάουσας. Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε με το τέλος του πρώτου μέρους να ανεβάσει την διαφορά της στα 5γκολ και να πάει στην ανάπαυλα με την καλύτερη ψυχολογία.

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο η Ασπίδα μπήκε δυνατά αλλά μετά το πρώτο
πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας στα τρία γκολ. Το ματς έγινε αρκετά δυνατό με μονομαχίες και στις δύο περιοχές με την ομάδα της Ξάνθης να βγάζει ψυχή στο φινάλε και παρά την πίεση των φιλοξενουμένων κράτησαν μέχρι το φινάλε το προβάδισμα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με διαφορά τεσσάρων τερμάτων.


ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 28-24
Δεκάλεπτα: 5-3, 12-8, 15-10 (ημίχρονο), 22-16, 24-21, 28-24 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Καίκης Στ.(τφ), Βάκκας 6, Ναθαναηλίδης 8, Βαρδάκας, Καζαντζίδης 4, Μπέλλιας, Καραπαπάζογλου, Πατσιαβάς 2, Τζίνεβης 6, Μπρατίδης 2, Παπαστάμου, Ευθυμίου, Πιστόλας

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Θ. Παχλίδης): Βλάχος 6, Καραστεργίου 1, Ρότζιος 3, Διδασκάλου 6, Καραλίδης 4, Μαυροπουλάκης, Σιδηρόπουλος 4, Μπάμπος, Καραμπέλκος, Μπόλας, Μπουμπουλένδρας, Κολοβός

Διαιτητές: Καργατζής – Θεοδοσίου

Πηγή thrakisports.gr

No comments