Τιμητική διάκριση για τον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τιμητική διάκριση για τον Διομήδη

Στο προγραμματισμένο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της 15ης Φεβρουαρίου βρέθηκαν χθες οι παίκτες, ο προπονητής και η Διοίκηση του Διομήδη, προκειμένου να δεχτούν τιμητική διάκριση από τον Περιφερειάρχη κύριο Πέτρο Τατούλη και από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προσφορά του Διομήδη στον Πελοποννησιακό Αθλητισμό.

Σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι και ο Περιφερειάρχης μίλησαν στα μέλη της ομάδας, τους ευχαρίστησαν για τις επιτυχίες του συλλόγου, οι οποίες τιμούν και διαφημίζουν την Πελοπόννησο και υποσχέθηκαν ότι η Περιφέρεια θα είναι όσο το
δυνατόν κοντά στον Διομήδη, στηρίζοντάς τον ηθικά αλλά και οικονομικά.

Ο Περιφερειάρχης κύριος Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να βραβεύσει την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών μας για την προαγωγή του πολιτισμού και την προώθηση των καλών πρακτικών στην Περιφέρειά μας. Θα πρέπει να βρει μιμητές σε όλη την επικράτεια. Είναι αξιέπαινος ο μόχθος και ο κόπος των ανθρώπων του Διομήδη, καθώς είναι άνθρωποι που αψηφούν τις αντιξοότητες των καιρών και συμπορεύονται με συλλογική προσπάθεια, αναδεικνύοντας την ικανότητα να μετατρέπουν τη δυσκολία σε επιτυχία και χαρά. Ο σύλλογος έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις, έχει δείξει ωστόσο αξιοθαύμαστη θέληση για ανάκαμψη, παρά τις σημαντικές απώλειες στελεχών και τιμά την Πελοπόννησο».

Στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης το Συμβούλιο, «έχουμε πάρει αποφάσεις για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Πελοπόννησο, δυστυχώς όμως υπάρχει μια μιζέρια που δεν μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά και διοικητικά προβλήματα και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο».

Ο κ. Τατούλης δήλωσε τέλος ότι οι επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών της Πελοποννήσου αποτελούν απόδειξη ότι στην Πελοπόννησο υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη, η οποία τεκμηριώνεται σε έναν πολιτικό φιλελευθερισμό και όχι σε ένα πολιτικό κανιβαλισμό.

No comments