Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων στο Λουτράκι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων στο Λουτράκι

Για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Λουτράκι, το τουρνουά των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Κορίνθου, που διοργάνωσε ο Ποσειδώνας. Περισσότερα απο 500 παιδιά πέρασαν απο το κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος στο Λουτράκι και έπαιξαν, διεκδίκησαν την νίκη και διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους.

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, που συνόδευαν τους μαθητές, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ρωτώντας λεπτομέρειες για τις προπονητικές και τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών αφού αρκετά παιδιά ενδιαφέρθηκαν να ακολουθήσουν το άθλημα μας, ενω για μια ακόμα φορά σε ανάλογη δράση στο Λουτράκι, η απουσία των Ομοσπονδιακών
Προπονητών της ΟΧΕ ήταν εκκωφαντική, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα εκφράζει τις ευχαριστίες της καταρχήν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στη Δνση Φυσικής Αγωγής για την άριστη συνεργασία , τη Δκση του Κλειστού Γυμναστηρίου για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου για την τέλεσης αυτής της προσπάθειας, καθώς και σε όλες τις Δνσεις των Δημοτικών Σχολείων που έλαβαν μέρος και τους Γυμναστές τους.

Η προσπάθεια του Ποσειδώνα για να φέρει νέους αθλητές στις υποδομές του συλλόγου, θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.




No comments