Παραίτηση Πηλαλίδη! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραίτηση Πηλαλίδη!

Επιστολή παραίτησης με αιχμές από το Δ.Σ. του ΣΥΠΧΕ εξέδωσε ο Γιάννης Πηλαλίδης (δεξιά στη φωτογραφία). Ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας και Ταμίας του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, αφού όπως αναφέρει υπάρχει αδιαφορία και αδυναμία συνεννόησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΠΧΕ άλλαξε διοίκηση το καλοκαίρι και όπως φαίνεται τα μέλη της δεν έχουν βρει ακόμα χημεία.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
Πριν από επτά μήνες ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση των όρων εργασίας του Έλληνα προπονητή, την περεταίρω επιμόρφωση και την επικοινωνία με τα μέλη του
Συνδέσμου μας.
Πίστευα και πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική δουλειά και το μεράκι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε περισσότερα στο άθλημα που υπηρετούμε, με όχημα τον Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος.
Ειδικά στους καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από τη δράση και τη βελτίωση μπορεί να υπάρξει μέλλον. Δυστυχώς η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από αποθαρρυντική.
Στους επτά μήνες από την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου αποδείχθηκε πώς τα οράματα δεν είναι κοινά.
Η αδυναμία συνεννόησης με συναδέλφους στο συμβούλιο, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, είχε ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία και την αναποτελεσματικότητα.
Μετά από επτά μήνες ως ταμίας του ΣΥΠΧΕ, εξακολουθώ να μην έχω πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου, επειδή κάποιοι είναι άφαντοι.
Για να φανεί ο ΣΥΠΧΕ συνεπής σε υποχρεώσεις και για να υπάρχει έστω η στοιχειώδης εκπαιδευτική δράση μέσα από σεμινάρια, ανέλαβα ο ίδιος να καλύψω τα έξοδα.
Αυτό αντέχεται, η αδιαφορία όχι. Ποτέ δεν υπήρξα λάτρης της καρέκλας. Παραιτούμαι από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΠΧΕ και εύχομαι αυτή η κίνηση, ενός νέου ανθρώπου, να αποτελέσει αφορμή έστω για να σκεφτούμε πόσο αγαπάμε αυτό το άθλημα και αν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε κάτι ελάχιστο από τον χρόνο, τις γνώσεις και τις ικανότητές μας για να το πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.
Γιάννης Πηλαλίδης».

No comments